Despre suplimentele alimentare de la Doppelherz Romania Kollagen Beauty

Folosesc suplimente alimentare de câțiva ani deja și mă ajută mult. După sarcină am avut foarte mari probleme cu părul. Unghiile mele au fost întotdeauna foarte, foarte slabe. Așa că după ce am terminat cu alăptatul am decis că este momentul să încep sa iau suplimente pentru că oricât aș mânca de sănătos părul meu nu își va reveni de la sine. Și cu tratamente si suplimente alimentare am reușit să îmi aduc părul pe calea cea bună. Și unghiile mele și-au revenit destul de bine. Au început să fie mai tari și mai rezistente.

IMG_20200524_150639_422.jpg

Gustul bun al suplimentelor Doppelherz Kollagen Beauty

Suplimentele alimentare de la Doppelherz Kollagen beauty au un gust foarte plăcut, de fructe, de litchi mai exact și sunt foarte ușor de luat. Sunt minidoze care pot fi purtate în geantă pentru a nu uita de ele oriunde mergi. Eu le beau așa simplu, nediluate în apă. Le iau deja de 2 luni și am observat o îmbunătățire majoră a părului meu și a unghiilor mele. Unghiile mele au suferit extrem de mult în ultimele 2 luni, la fel ca și părul meu. Perioada aceasta de incertitudine m-a afectat foarte tare și asta s-a văzut prin căderea părului si unghii slabe si care se exfoliau rău de tot. Am încercat să nu mai folosesc ojă semipermanentă în aceste luni și problema a fost că am revenit la urâtul obicei de a mi le roade. Am scăpat greu și asta pentru că unghiile mele s-au întărit bine de tot. Și asta se datorează suplimentelor alimentare de la Doppelhertz Kollagen Beauty pe care le-am băut cu sfințenie în fiecare zi. Știu că multă lume are impresia că este doar efectul placebo, dar la mine s-au văzut diferențe de fiecare dată când am folosit suplimente. Se vede pe părul meu care se regenerează foarte bine și pe unghii. La unghii a observat mai multă lume si s-au întărit foarte bine. Eu sunt extrem de încântată și le recomand cu mare drag. Le găsiţi în farmacii sau online . 

Voi ați folosit sau folosiți suplimente alimentare? Cum v-au ajutat? Eu voi folosi și în continuare, în special primăvara și toamna când părul și unghiile au nevoie de un mic ajutor.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Acest articol face parte dintr+o campanie împreună cu Buzzstore şi Doppelherz România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s