Vom trece zâmbitori peste toate

Nu am scris aici de foarte mult timp. De ce? Ei bine…din lipsa timpului. Sună ironic acum, nu-i aşa? Las că am suficient timp acum să revin pe blog. Primele 3 luni ale acestui an au zburat efectiv pentru mine. Am început anul foarte plini de energie. Am învăţat să mă dau cu placa. Eu, tocmai eu, care spuneam că nu voi merge niciodată într-o vacanţă la schi. Ei bine, acum abia aştept să o planific. Îmi pare foarte rău pentru că nu am reuşit iarna aceasta să profităm mai mult de pârtii. Dar nah, jobul cere şi unele sacrificii. Adelina şi Cristi au învăţat să schieze. Nu vă puteţi închipui câtă mândrie a fost în sufletul nostru când după 2 zile a început încet să se dea singură. Ea este şi va fi motorul vieţii noastre. Vrem să înveţe cât mai multe sporturi, aşa că mno… învăţăm şi noi, la 33 de ani să schiem şi să ne dăm cu placa.

Planuri date peste cap, dar mult timp împreună

Şi…cum vă ziceam…m-am angajat la o agenţie de turism. Păi…la cât ne plimbăm noi, ziceţi şi voi dacă nu mi se potriveşte. Am vrut să văd dacă mă descurc, ei au avut încredere in mine şi uite aşa lucrez deja de 3 luni la ZTOUR. Şi, cum să începi cel mai bine anul dacă nu cu ziua ta. In februarie am făcut 33 de ani şi de ziua mea am cumpărat bilete de avion către Bruxelles şi de acolo să mergem în Amsterdan. Super, prima vacanţă planificată pe anul ăsta. Apoi am rezervat eu alta la Sinaia pentru sfârşitul lunii mai. Este rezervată şi pentru noi şi pentru părinţii lui Cristi, ce bine că mai vizităm şi România cu voucherele astea de vacanţă. Eu îmi doream de mult timp să văd Castelul Peleş (m-am uitat de nush câte ori la filmul A Christmas Prince de pe Netflix, a fost filmat la Peleş). Aşa că a fost alegerea perfectă Sinaia pentru ca lor le place mult muntele.

Dar…nu vine virusul şi îţi pune pofta în cui? La începutul săptămânii am primit mail de la wizz că a fost anulat zborul spre Belgia, pentru că Belgia a impus anumite restricţii. Oricum nu mai aveam de gând să mergem. Dar ne bucurăm că s-a anulat şi primim banii înapoi. Acum, sper totuşi să se termine toată nebunia cât mai repede, să fim sănătoşi şi să putem merge la Sinaia. Dacă nu, amânăm.

Şi uite aşa stăm noi închişi în casă. Pentru noi nu este o noutate, noi oricum petrecem foarte mult timp toţi 3. Avem norocul că stăm la casă şi ieşim mult în curte, avem acum treburi de primăvară. Facem mâncare, lucrăm de acasă şi eu şi Cristi, facem exerciţii zilnic şi cu Adelina. Şi ne bucurăm unul de altul. Această pauză ar trebui să ne dea de gândit, că se poate pune şi stop câteodată. Că sănătatea chiar este cea mai importantă şi că toate , dar absolut toate, pot aştepta. Ştiu că e greu, este foarte greu pentru toţi. Şi emoţional şi financiar, dar va trece. Şi nouă ne este dor de părinţi şi bunici, de fraţi, dar tehnologia asta e genială. Îi vedem şi auzim zilnic. Îi protejăm acum ca să îi vedem sănătoşi peste o lună două când va fi mai bine. Chiar TOTUL VA FI BINE!

Sper că sunteţi bine, că vă bucuraţi de lucrurile mici, că faceţi lucruri care vă plac, că vă odihniţi. Şi cel mai important sper că vă bucuraţi că sunteţi sănătoşi şi vă bucuraţi de cei dragi în izolare. Stay safe! Stay home!

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s