Purina one pentru iubitul nostru Alvin

Alvin a intrat în familia noastră acum 1 an şi 4 luni şi ne-a completat familia. Am avut foarte mari emoţii pentru că nu ştiam nimic despre pisici şi o avem pe Tasha. Şi nah… se ştie ca pisicile şi câinii nu sunt tocmai cei mai buni prieteni. Ei bine, ne-am înşelat, pentru că Tasha l-a adoptat pe Alvin din prima zi. Şi suntem extrem de bucuroşi pentru că ei doi ne umple zilnic de energie şi bucurie. Energia lor vine şi din mâncare şi despre asta vreau să vă povestesc astăzi. Acum 3 săptămâni am primit un colet de la Purina One pentru Alvin care conţinea mâncare uscată şi hrană umedă pentru 3 săptămâni.

Îi place Purina One Bifensis

Am acceptat cu mare drag provocarea de 3 săptămâni şi lui Alvin i-a prins foarte bine. Hrana de la Purina One Bifensis este atent supravegheată de medicii veterinari şi conţine bacterii benefice funcţionale şi acizi graşi Omega 6. Toţi aceşti nutrienţi sunt esenţiali pentru ca pielea să dezvolte o barieră împotriva mediului exterior. În săptămâna 1 Alvin a început să aibă mult mai multă energie, chiar trebuie să ne jucăm mult mai mult cu el. Purina One conţine cicoare , un ingredient natural pentru îmbunătăţirea digestiei. Aici, nu am văzut diferenţe pentru că are o digestie bună tot timpul.

Blana lui Alvin a devenit mult mai lucioasă

În schimb, după 3 săptămâni, blana lui a devenit mult mai lucioasă. Şi am observat asta şi la Alvin şi la pisica bunicilor, care mănâncă şi ea aceleaşi bobiţe. Şi la fel, blana ei este mult mai lucioasă. Şi asta ne bucură foarte tare. Asta se datorează acizilor graşi Omega 3 şi 6 şi vitamine şi minerale esenţiale. Reţetele Purina One bifensis sunt concepute pentru a stimula producţia naturală de anticorpi care susţine un sistem imunitar sănătos şi ajută pisica să rămână sănătoasă.

Vom cumpăra în continuare hrana uscată şi umedă de la Purina atât pentru Alvin cât şi pentru Tasha. Şi Tasha are batoane şi conserve tot de la ei. vi le recomand cu mare drag pentru micii prieteni din vieţile voastre. Pentru a-i menţine plini de energie şi vitalitate.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Mulţumesc Buzzstore şi Purina pentru ocazia de a le testa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s