Persil discs 4in1 este soluţia perfectă pentru haine curate

Dragoste la prima spălare cu Persil DISCS

Deşi sunt o mare iubitoare a produselor de beauty şi skin-care, iată că am ajuns să ador un detergent de rufe. Mda…ce să faci, odată cu vârsta se mai schimbă din priorităţi. Am avut ocazia să testez acest detergent nou de la Persil care conţine 4 compartimente. Şi vă spun cu mâna pe inimă că sunt foarte încântată de el. Eu foloseam de mult timp detergent capsulă, dar de la altă marcă şi întotdeauna împreună cu balsam de rufe. Şi în ultima perioadă m-am cam săturat de el şi am testat mai mulţi detergenţi. Prima chestie ce îmi place la acest detergent, este ca rufele miros extraordinar de bine, fără balsam adăugat în maşina de spălat rufe. Are un miros floral, foarte foarte plăcut, care persistă în timp.

Detergent capsula Persil discs
Detergent capsula Persil discs

Conţine 4 beneficii într-un singur produs

Aceste capsule de la Persil DISCS sunt foarte uşor de folosit. Practic se introduc în maşina de spălat rufe şi apoi se adaugă hainele. O capsulă este suficientă pentru maxim 4-5 kilograme de haine, dar maşina mea are capacitatea de 9 kg aşa că pun 2 capsule. Vine în 2 variante de capsule: pentru rufe albe şi pentru rufe colorate. Persil DISCS este primul detergent care combină 4 beneficii într-o singură capsulă. Cele 4 beneficii sunt strălucirea hainelor, puterea de îndepărtare a petelor, prospeţimea şi grija faţă de ţesătură. Capsulele se vor dizolva imediat la contactul cu apa şi vor elibera detergentul pentru spălare. După cum v-am mai spus, oferă un parfum foarte plăcut, de lungă durată. Iar motivul principal pentru care eu ador aceste capsule este pentru că sunt foarte uşor de folosit şi ca bonus sunt şi prietenoase cu mediul.

Detergent capsula Persil discs
Detergent capsula Persil discs
Detergent capsula Persil discs
Detergent capsula Persil discs

Voi ce fel de detergent folosiţi ? Şi oare eu sunt singura care parcă abia strânge şi calcă o maşină de rufe că este iar coşul plin? Aştept răspunsurile voastre în comentarii.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Mulţumesc Buzzstore pentru produsele oferite pentru testare.