Văduva de safir- o carte despre autocunoaştere

După cum ştiţi mulţi dintre voi, ador să citesc. Mă relaxează şi îmi dă o stare de bine, deşi nu reuşesc să citesc atât cât aş vrea. Vara aceasta am avut ultimul sezon de nunţi, am avut multe pe cap şi nu am reuşit să citesc foarte mult. Dar a început sezonul perfect, o păturică seara, o cană de ceai şi o carte bună. Acum vreau să vă spun cum mi s-a părut cartea Văduva de safir, scrisă de Dinah Jefferies, carte de la Editura Nemira. Am citit şi cartea Înainte de ploi de la aceeaşi autoare şi mi-a plăcut foarte mult.

Cartea Văduva de safir  de la Editura Nemira
Cartea Văduva de safir de la Editura Nemira

O carte despre autocunoaştere la orice vârstă

Cartea mi-a plăcut foarte mult, are 424 de pagini şi este o carte despre o văduvă, aşa cum ne spune şi titlul şi călătoria ei prin viaţă după ce îşi pierde soţul. Louisa este fiica unui negustor de bijuterii, iar soţul ei este un om de afaceri foarte atrăgător, dar care are foarte multe secrete. Căsnicia lor pare una perfectă, au o viaţă bună, se iubesc enorm şi pare că reuşesc împreună să treacă peste faptul că nu pot avea copii. Dar, tot această tristeţe ajunge să îi îndepărteze treptat.

Cartea Văduva de safir  de la Editura Nemira
Cartea Văduva de safir de la Editura Nemira

Louisa suferă un şoc atunci când soţul ei moare subit într-un accident de maşină. Dar, îşi dă totuşi seama că va trebuie să înveţe să se descurce singură de acum înainte, fără ajutorul tatălui ei sau al soţului. Aşa că începe aventura vieţii ei, o nouă viaţă. Pare că ea este singura care încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu soţul ei de fapt. O călătorie în care descoperă multe secrete despre soţul ei mort şi îşi dă seama cât este de puternică de fapt. Şi cel mai important este că învaţă să înfrunte viaţa singură cu toate surprizele pe care i le oferă.

Cartea Văduva de safir de la Editura Nemira

Cartea m-a fascinat, este foarte uşor de citit şi o recomand cu mare drag. O găsiţi aici la Editura Nemira. Cititul relaxează, aşa că faceţi-vă timp pentru citit.Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s