Vacanța completă cu Sensiblu

Kitul de vacanță de la Farmacia Sensiblu a venit la fix pentru că noi abia acum urmează să plecăm în vacanță. Așa că cele 4 produse în varianta mini sunt perfecte pentru bagajul meu.

Kitul perfect de vacanţă vine de la Farmacia Sensiblu

Crema aceasta de la Lerbolario romania are spf 30, este cu morcov, susan și karite și este perfectă pentru perioada de vacanță , atunci când soarele nu este așa arzător. În general noi folosim spf 50 la plajă , dar după masa mai folosim și spf 30. Îmi place consistența ei , iar ambalajul acesta mini este perfect pentru geantă,în cazul în care uit să mă dau acasă, o am pe aceasta. Nu neglijați cremele cu spf, radiațiile sunt tot mai puternice și pe lângă faptul că îmbătrânesc tenul, cancerul este piele este tot mai răspândit. Aveți grijă de sănătatea voastră.

crema cu spf lerbolario
crema cu spf lerbolario

De când o avem pe Adelina am descoperit spray-urile împotriva țânțarilor. Sunt întotdeauna pregătită cu un spray. Cel primit de la Dr Hart îmi place mult pentru că are ingrediente vegetale. Mirosul lui este unul de citronella, care mie îmi place foarte mult și poate fi folosit pentru bebeluși încă de la 3 luni.

spray dr hart impotriva tantarilor
spray dr hart impotriva tantarilor

Eu întotdeauna am în geantă vara un deodorant în varianta mini. Deh..ce să fac,îmi place să miros bine și să am părul curat. Așa că deodorantul bio de la Dr Organic este perfect pentru geanta mea, la fel ca șamponul uscat de la Batiste Romania. Deodorantul este unul bio, cu miros foarte plăcut de rodie. Pentru mine personal nu este activ pentru o zi întreagă, dar pentru reîmprospătare pe parcursul zilei este bun.

deodorant bio dr organic
deodorant bio dr organic

Eu am firul de păr uscat și sincer nu prea folosesc șampon uscat pentru că nu am nevoie. L-am testat pe acesta  de la Batiste Romania și îmi place că părul se așează mult mai bine. Eu folosesc șamponul uscat doar în cazuri de urgență, în rest,un păr curat este cel mai frumos.

sampon uscat batiste
sampon uscat batiste

Voi ați încercat aceste produse? Cum vi se par? Aștept părerile voastre în comentarii.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s