Învățarea prin joacă este distractivă

De când am devenit părinți am încercat să devenim cea mai bună versiune a noastră și să o educăm pe Adelina în cel mai frumos mod posibil. Și încercăm de când era mică să învățăm prin joacă lucruri noi. Am cumpărat jucării de lemn, cărți multe pentru formarea unui vocabular bogat și multe alte jucării pentru motricitate. De curând am descoperit jucării din lemn absolut minunate pe site-ul www.catenlunasinstele.ro . Eu căutam curcubeul acesta minunat, dar am găsit pe lânga el o mulțime de alte jucării foarte frumoase. Au niște bucătării atât de drăguțe, de îți vine să le cumperi să gătești tu pe ele. :))

Bucatarie de jucarie din lemn pentru copii

Diversitate și cea mai bună calitate

Noi am ales în primul rând etajera aceasta dublă pentru camera Adelinei. Și aveam niște pene cu panglică pe care le-am prins de ea. Îmi place foarte mult cum arată. Am pus pe ea curcubeul acesta minunat tot de la ei și acest flamingo drăguț.

Etajera din lemn pentru camera copilului
Pusculita tip flamingo din lemn

Și cum Ade are de mică pușculiță, am găsit-o pe aceasta sub formă de flamingo de care Ade este îndrăgostită. Ea la grădiniță a învățat deja cifrele, au început să facă adunări și scăderi , așa că aceste 2 jucării sunt extrem de utile. În plus, această jucărie inteligentă are și un șnur cu ajutorul căreia se pot forma operații, cifrele fiind găurite.Ne ajută foarte mult să facem exerciții simple. Fiind așa colorate ne ajută mult la adunări și scăderi,poate număra mai ușor cerculețele. Cea sub forma de cilindru va fi genială anul viitor când va merge la școală. Jucariile educative le găsiţi aici.  Şi tot pe acest site au şi corturi din acelea drăguţe pentru camera copilului.

Jucarie din lemn cu cifre, cercuri si operatii si cilindru pentru aritmetica

Au o mulțime de jucării senzoriale și pentru dezvoltarea motricității. Iar vopseaua de pe jucării este pe bază de apă. Coșurile cu fructe de lemn care se taie sunt bestiale. Dezvoltă foarte bine abilitățile, creativitatea și inteligența celor mici. Aduc în stoc tot timpul jucării noi și au o mulțime de oferte speciale. Vă recomand cu mare drag site-ul www.catenlunasinstele.ro . Voi ce jucării le cumpărați copiilor voștri? Aștept și eu sugestii de la voi.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s