Dantura frumoasă cu pasta de dinți Splat se întreține

De când i-a ieșit Adelinei primul dințișor am fost pregătiți cu pastă de dinți specială pentru bebeluși și periuță mică, ca un degetar, pe care le-am găsit la farmacia Sensiblu. Era ca o joacă , dar curățam dintele, apoi dinții, zilnic. Am vrut să se obișnuiască cu o rutină și să învețe să aibă grijă de dinții ei. Pe la 1 am jumate 2 a început să se spele singură pe dinți și era foarte mândră de reușita ei. Apoi, pe la 3 ani i-am cumpărat periuță electrică de la Oral B pentru copii. Își curăță foarte bine dinții cu ea, schimbăm capurile regulat si folosim paste de dinți adecvate vârstei.

Pasta de dinti naturală pentru copii Splat

Pasta de dinți Splat de la Sensiblu are 98% ingrediente naturale

De curând am primit de la Farmacia Sensiblu prin intermediul Buzzstore pasta de dinți Splat pentru testare. Adelina adora gustul ei de înghețată în primul rând. Noi o avem pe cea pentru 2-6 ani. Este o pastă de dinți naturală, eficace și sigură, chiar și dacă este înghițită. Cel mai kmportant aspect pentru noi este că oferă protecție totală împotriva cariilor cu ajutorul sistemului inovator patentat Lucatatol. Și are peste 99 % ingrediente naturale și nu conține mentă, fluor, parabeni, SLS, produse petrochimice sau alergeni.

Pasta de dinti naturală pentru copii Splat

Pentru Ade este o adevărată plăcere spălatul pe dinți. La fel cum este o plăcere și mersul la dentist, pentru că am mers cu ea de mică la controale, când a avut de făcut plombe a mers cu plăcere, fără frică. Ajută și faptul că avem o doctoriță stomatolog foarte drăguță și înțelegătoare.

Ceea ce vă recomand și vouă este să vă obișnuiți copiii de mici să aibă o rutină și să își îngrijească dinții. Cu toții ne dorim o dantură sănătoasă și frumoasă, dar trebuie să muncim pentru ea. Voi ați încercat pasta de dinți Splat pentru copii?

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s