Avem mare grija de dinții cățelușei noastre Tasha

Tasha noastră a împlinit recent 7 ani și este parte din familie. La fel ca și pisoiul Alvin care este în familia noastră de aproape 1 an de zile. Avem foarte mare grijă de alimentația cățelușei noastre încă de când era mică. Am ales tot timpul doar ce este mai bun pentru ea.

Batoane căţei Purina Dentalife

Purina ajută la menţinerea sănătăţii animalelor

Știam de Purina de mulți ani de la medicul veterinar, este una dintre cele mai bune firme producătoare de mâncare pentru căței. Noi chiar folosim multe batoane pentru curățarea dinților, avem și un spray pentru gură. Și în toamnă, când a fost sterilizată i s-a făcut și detartraj. Dorim sa fie cu noi cât mai mult timp posibil așa că avem mare grijă de sănătatea ei și de dințișori.

https://www.facebook.com/pg/florinakrischblog/photos/?tab=album&album_id=521832084946162

Sănătatea dinților cu batoanele Purina Dentalife

Am vrut să testăm aceste batoane de la Purina Romania ,mulțumesc Buzzstore, și chiar îi plac foarte mult. Ele au o textură poroasă care devine masticabilă, astfel curăţă extrem de bine gingiile şi dinţii în zonele greu accesibile. Am observat că le rupe rapid și apoi le mestecă destul de mult, ceea ce este foarte bine. Asta înseamnă că îi curăță foarte bine dantura, inclusiv din zonele mai greu accesibile. Sunt gumate și îi plac mult. Au un conţinut redus de grăsimi şi reduce tartrul. Noi vom continua să le folosim mult timp de acum încolo pentru că dinții trebuie curățați bine pentru a nu avea probleme cu ei mult timp de acum încolo.

Voi aveți căței, folosiți batoane pentru dinți? Trebuie să le încercați și pe acestea de la Purina pentru a vă face prietenul fericit.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Mulţumesc Purina România şi Buzzstore pentru batoanele oferite pentru testare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s