Biblioteca mea de vis, amenajare în buget

Încă de când  eram mică îmi plăcea foarte mult să citesc. Citeam foarte mult și seara la lumina unei lămpi și visam ca atunci când voi fi la casa mea să am un loc special, comod pentru citit. Ei bine, timpul a trecut și uite că am ajuns să am o întreagă cameră la dispoziție de amenajat ca loc pentru citit, pentru cărți. Mult mai mult decât am visat eu vreodată. Mie îmi place stilul modern, simplu, nu vreau ceva foarte încărcat. Ador și stilul scandinav în ultimii ani, unele părți din el.  Așa că am pornit de la ideea peretelui de lemn pe care l-am făcut, v-am explicat aici cum.

Stilul meu este unul modern, simplist

Primul lucru pe care am început să îl caut apoi a fost o canapea gri care să se potrivească cu peretele. Într-un colț îmi doresc un birou super simplu, alb, fără sertare fără nimic. Vreau doar să fie așezat laptopul, și ceva decorațiuni drăguțe într-un colț. Și l-am găsit pe site-ul acesta minunat unde au o mulțime de birouri pentru toate gusturile https://favi.ro/produse/categorie/birouri .

13
Amenajare birou Favi.ro

Un site unde găsești de toate pentru amenajarea casei

Deasupra biroului vreau să umplu de tablouri drăguțe cu diferite mesaje inspiraționale, sau tablouri cu plante. Chiar am ochit deja câteva rame frumoase pe site. Plus vreau neapărat o poliță pe care să pun o iedera frumoasă. Îmi plac mult plantele. Pe peretele diametral opus celui de lemn, vreau multe cuburi simple albe pe perete, pe care să fie așezate cărțile noastre. Dar nu puse simetric, ci aiurea. Nu prea suport simetria. Nu știu dacă întelegeți exact cum îmi imaginez eu, dar chiar am găsit și astea pe site-ul celor de la favi.ro .

f5cyg3tdaynq2l1syf2hicnstj16giwwsj9ff1wa
Amenajare birou Favi.ro

Pentru birou îmi doresc un scaun simplu, alb, fără roți. Eventual iarna pusă și o blăniță albă pe el. M-am inspirat de pe Pinterest de la birou și restul s-au așezat deja în capul meu. Acum trebuie doar să le pun în aplicare. Am găsit pe site-ul lor o mulțime de produse, de la mobilă și scaune până la lustre și decorațiuni, așa că intrați să vedeți. Sigur veți găsi multe lucruri pe placul vostru. Eu mai am de făcut peretele și biroul, tablouri am început să montez deja. Abia aștept să vă arăt și rezultatul final. Care este stilul vostru de amenajare? Rustic, modern sau clasic?

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Pozele sunt preluate de pe site-ul favi.ro si housemixblog.com .

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s