Poti scăpa de acnee cu produsele Tea Tree Oil cu arbore de ceai

Mă lupt ocazional cu acneea, dar am avut perioade în care foarte greu am scăpat de ea așa că știu de multe produse pentru tratarea acestei boli, dar de curând am găsit și produsele Tea Tree Oil . Știam de beneficiile arborelui de ceai de mult timp așa că atunci când am auzit de aceste produse de la Tea tree oil pentru acnee am vrut neapărat să le încerc. Și sincer…nu așteptam mare lucru, pentru că nu cred în produse minune, dar am fost uimită. Cu toții știm cât de puternic este mirosul de arbore de ceai, menta e fix pix pe lângă el, și asta a fost o chestie cu care m-am obișnuit mai greu la început. Dar apoi mirosul se evaporă treptat și te obișnuiești. Acum de exemplu după câteva luni de utilizare abia dacă mai simt mirosul.

Poti scăpa de acnee cu produsele Tea Tree Oil cu arbore de ceai
Produse pentru acnee Tea tree oil

Multiplele beneficii ale arborelui de ceai

Uleiul din arbore de ceai are foarte multe proprietăți benefice. Sunt foarte multe studii care au demonstrat capacitatea excelentă a uleiul de arbore de ceai de a acţiona ca un antiseptic, antibacterian, antiviral, antifungic şi agent anti-inflamator. El se mai numește și cabinet medical în sticlă pentru că este util în tratarea acneei, pentru înțepăturile de insecte, pentru sănătatea părului, pentru a elimina mirosul neplăcut al picioarelor, pentru sănătatea cavității orale și multe altele.

Produsele Tea Tree Oil sunt făcute de compania Dr. Muller Pharma în Republica Cehă. Compania este unul dintre cei mai importanți producători de suplimente alimentare, produse bazate pe plante, produse cosmetice, medicamente și dispozitive medicale din Republica Cehă. Ei exportă aproximativ 30% din producție în mai mult de 30 de țări din întreaga lume.

Despre cum m-a ajutat uleiul din arbore de ceai

Am început să folosesc uleiul din arbore de ceai Tea Tree Oil , dar cum vă spuneam, nu prea aveam așteptări. Acneea nu trece peste noapte, trebuie să ai răbdare în primul rând și o igiena impecabilă. Am aplicat doar local, pe coșuri, nu se aplică pe toată fața, și se lasă peste noapte. Uleiul din arbore de ceai usucă atât de bine coșurile, efectiv dispar peste noapte, în urma lor rămânând doar semnele. Este foarte puternic, usucă tare pielea și se exfoliază, dar se rezolvă cu o cremă hidratantă. Eu vă spun cu mâna pe inimă că îl ador. Abia aștept să văd și cum funcționează în cazul înțepăturilor de insecte la fetița mea, acum că vine sezonul.

Poti scăpa de acnee cu produsele Tea Tree Oil cu arbore de ceai
Produse pentru acnee Tea tree oil

Scrubul acesta de față este minunat, mă rog, eu sunt fan scruburi, nu am găsit până acum unul care să nu îmi placă. La mine diferență se face la cât de curată rămâne fața după aplicare. Ei bine, acesta își face treaba excelent, singurul minus este ambalajul foarte mic, are doar 30 ml. Pe acesta l-am avut în acest set pentru pielea cu tendință acneică.

Am scăpat de acnee cu ajutorul produselor Tea Tree Oil

Eu am o formă ușoară de acnee care vă spuneam că uneori o ia razna. Ei bine, acum din decembrie a cam luat-o pe arătură și am avut noroc că am avut câteva produse care m-au ajutat foarte mult. Din acest set pentru pielea cu tendință acneică am folosit gelul de curățare cu o perie specială care și masează tenul. Ei bine, pe lângă faptul că punctele negre se diminuează, tenul este extrem de bine curățat. Acum de exemplu de vreo săptămână am fost mai ocupată și nu am curățat tenul cu gel și chiar încep să apară iar puncte negre. Sincer, mai am geluri de curățare, dar acesta curăță cel mai bine. Pielea este atât de fresh după, dar…o usucă foarte puțin. Ce m-a ajutat a fost să apăl fața cu spuma de curățare de la Metique care are în compoziție și ulei de macadamia. Nu am mai avut senzația aceea că mi se strânge pielea, iar spuma curăță tenul delicat.

Poti scăpa de acnee cu produsele Tea Tree Oil cu arbore de ceai
Produse pentru acnee Tea tree oil

Oricum, eu pe perioada iernii am mari probleme cu tenul uscat așa că asta se rezolvă cu un ser hidratant aplicat dimineața și seara. Și tonerul îl folosesc în fiecare seara după ce demachiez cu apă micelară. Apa micelară nu curăță în totalitate și pentru un ten cu probleme ca al meu eu folosesc și acest toner. Îmi place mult, singura chestie cu care o să vă obișnuiți repede va fi mirosul.

Rutina de curățare este esențială pentru tratarea acneei

Rutina mea de seară începe cu demachierea cu apa micelară, apoi cu tonerul și apoi aplic crema hidratantă și un ser. Dacă am nevoie și au apărut ceva bestiuțe aplic și uleiul, dar în ultima perioadă sincer nu am mai avut nevoie. Asta pentru că folosesc deja produsele de vreo 3 luni și se vede. Rutina mea s-a schimbat mult, încerc să nu pun mâinile pe față pe cât posibil, ne spălăm pe mâini toți cu această soluție de curățare antibacteriană , tot de la Tea Tree Oil, și cel mai important, încerc, dar nu prea reușesc, să nu mai storc coșurile.

Poti scăpa de acnee cu produsele Tea Tree Oil cu arbore de ceai
Produse pentru acnee Tea tree oil

Pe mine m-au cucerit aceste produse, mărturisesc că preferatul meu este minunatul ulei din arbore de ceai, îl găsiți aici, chiar face minuni. Îl recomand cu mare drag să îl aveți în casă pentru că are numeroase beneficii. Eu am și pentru aparatul cu aerosoli care o ajută pe Adelina mea când are mucișori, foarte foarte bun. Voi l-ați încercat până acum sau ați vrea să îl folosiți? Aștept comentariile voastre.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s