Despre epilarea definitivă sau cum am scăpat de părul nedorit

Am tot auzit vorbindu-se despre epilarea definitivă de acum câțiva ani, dar până acum ceva timp nu i-am acordat așa mare importanță. Primăvara trecută am zis că vreau, că încep, au venit altele și am tot amânat, dar în toamnă am spus stop. Ideea este că nu ai voie să te expui după ședință 2 zile la soare și atunci este indicat s faci primăvara sau toamna. Și am zis că încep cu axila ca să văd ce și cum și apoi îmi fac o părere. Am găsit site-ul celor de la Eva salon din Cluj și când am văzut că au prima ședințăla axilă gratuită, mi-am și făcut programare. În primul rând fetele sunt foarte drăguțe, îți explică frumos totul, te ajută cu orice pot. Salonul este în Mărăști, pe strada București.

Primele efecte ale epilării definitive

Am început epilarea definitivă cu axila fiind o zona mai mica am vrut să văd cum funcționează. Și îmi place pentru că am început să am rezultate am continuat să fac pe gambe. Nu am făcut pe tot piciorul pentru că în partea de sus părul meu este foarte deschis la culoare și foarte puțin. Epilarea definitivă nu are efect pe părul deschis la culoare. Sunt foarte mulțumită pentru că a avut efect. Primul lucru pe care l-am observat a fost faptul că părul crește muult mai încet. Apoi, crește mai deschis la culoare și mai subțire. Acestea sunt efectele imediate pentru că epilarea definitivă distruge firul de păr care va cădea, dar abia după 2 săptămâni.

Părul dispare după fiecare ședință

Pe picioare am observat și mai bine procesul pentru că dupa prima ședință au apărut locuri în care nu mai crește deloc momentan părul. Spun momentan pentru că deși multă lume are impresia că faci câteva ședințe și gata, pielea este un organ în continuu proces de regenerare. Practic aparatul distruge rădăcina firului de păr crescut în acest moment, dar vor apărea altele, mult mai puține, dar care se vor distruge și ele la ședințele de întreținere. Epilarea definitivă nu doare, e mai mult o senzație de arsură. Dar se începe cu intensitate mai mică și apoi în funcție de cât suportă fiecare se mărește.

Scapi de grija părului nedorit cu epilarea definitivă

Eu sunt foarte încântată pentru că scap de părul nedorit. Chiar aveam de foarte multe ori iritații urâte, eram pe fugă vara și trebuia să port blugi, sau aveam grija asta înainte de vacanțe. Acum deja sunt aproape pe final cu axila, am 3 ședințe deja la gambe și am început și inghinal, vine vara. Ședințele se fac o dată pe lună și nu este voie să te faci înainte cu ceară cel puțin o lună înainte de a începe. Mie îmi place foarte mult la Eva Salon, fetele sunt foarte drăguțe, iar prețurile foarte bune. Pentru a vă convinge nu aveți nimic de pierdut pentru că oricum prima ședință este gratuită pe o zonă XS. Ce îmi place mult este faptul că au oferte și pachete pe diferite zone, ceea ce este și mai avantajos ca și preț. In plus, se poate plăti și in 2 rate. Adică, chiar este avantajos 😊Chiar dacă la final vine un cost mai mare, gândiți-vă că apoi veți avea de făcut doar 1-2 drumuri pe an la salon pentru întreținere, ceea ce salvează o grămadă de timp și durere. Ca și durere, comparativ cu epilarea cu ceară, asta e fix pix, mult mai puțin dureroasă. Și încă o chestie, Pentru persoanele cu probleme hormonale este posibil să dureze mai mult sau chiar să nu aibă aceleași efecte. E posibil să faceți ședințe de întreținere mai des, poate o dată la 6 luni, nu o dată pe an. Oricum merită. O să mai revin cu păreri și poze după ce închei ședințele și ajung doar la întreținere.

Eu vă sfătuiesc să încercați pe o zonă mică pentru a vă convinge singure, axilă, linie bikini sau inghinal. Veți vedea rezultatele. Vă recomand cu mare drag Eva salon pe care îi găsiți și pe instagram sau facebook. Și au saloane în București, Cluj, Iași , Constața, Timișoara , Brașov și Ploiești. Dacă aveți întrebări vă ajut cu mare drag.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s