Produse bio pentru părul meu de la Zenz Cosmetics

Așa cum am mai spus și în acest articol de anul trecut, acord foarte multă atenție părului meu și produselor pe care le folosesc pentru îngrijirea lui. Părul meu este uscat, așa că trebuie să am grijă să am uleiuri pentru el și să am la absolut fiecare spălare balsam sau mască nutritivă. De multe ori folosesc ambele, pentru a-l calma. Am încercat foarte multe șampoane pentru părul meu, de la cele din supermarket-uri la șampoane profesionale, achiziționate online. Și puține sunt cele pe care le recumpăr. De câteva luni îmi cade extraordinar de tare părul, se regenerează, dar totuși, parcă nu suficient. Așa că am folosit produse pentru rezistența părului , am încercat aceste produse organice de la Zenz.

Șampon pentru problemele scalpului și îmbunătățirea creșterii părului

Am ales acest șampon Deep Wood No 7 din 99.4% ingrediente naturale cu accente calde de lemn de santal, cedru, paciuli și smirnă. L-am ales pentru că promitea un păr sănătos, vibrant și strălucitor. Și…după 2 luni de utilizare pot spune că a făcut exact ce a promis. În primul rând m-a scăpat în totalitate de mătreață, lucru pe care doar șampoanele profesionale au reușit să facă asta pentru părul meu până acum. Așa că părul regenerat și strălucitor au fost un plus primit de la el. Conține ulei de avocado organic, presat la rece și aloe vera organic purificat ceea ce a ajutat că părul meu să fie moale și plăcut la atingere., sănătos și strălucitor. Este indicat tuturor tipurilor de păr, păr natural sau vopsit, decolorat și stimulează foliculii și creșterea părului prin curățarea delicată a scalpului. Mi-a plăcut enorm, l-am folosit până la ultima picătură și îl recomand cu mare drag. Mirosul poate să difere, fiind un produs bio. Mie mi se pare că miroase a lemn uscat. Îl găsiți aici.

Balsam recomandat în cazul căderii părului cauzate de stres

Pentru șamponul folosit am ales și balsamul Deep Wood No 08 pentru a completa îngrijirea părului meu. Părul meu chiar a devenit mai mătăsos la atingere , mai moale la atingere. Este un balsam de păr organic , cu ingrediente naturale și conferă rezistență și vitalitate tuturor tipurilor de păr. Este de asemenea recomandat pentru a proteja culoarea părului vopsit. Eu l-am ales pentru scalpul meu sensibil și pentru căderea părului cauzată de stres. Pentru că da… sunt conștientă că părul meu cade și din cauza stresuslui, oricât aș încerca eu să mănânc diversificat și să am grijă cum îl tratez. Eu îl lăsam pe păr câte 4-5 minute pentru a-l folosi pe post de mască, ca să hidrateze părul cât mai bine. și chiar a funcționat, Mi-a plăcut și a funcționat foarte bine combinația aceasta și le recomand cu mare drag, sunt produse organice foarte bune și de calitate. Balsamul îl găsiți aici.

Voi ce probleme aveți cu părul și cum le tratați? Ce produse folosiți? Aștept comentariile voastre cu interes.

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s