Despre cartea „Înainte de ploi”

Citesc! Când pot, cum pot, unde pot! Dar nu mă las de citit, îmi place mult prea mult. Citesc seara acasă, citesc pe mașină câteodată, vara mai citesc în grădină, în mod special îmi plac romanele de dragoste. Câteodată mai citesc și pentru dezvoltare personală, sau pentru afacerea mea, dar plăcerea mea nevinovată râmân cărțile de dragoste. Ultima carte citită este de la Editura Nemira, se numește Înainte de ploi și este scrisă de Dinah Jefferies.

Despre cartea „Înainte de ploi”

 

O poveste de dragoste petrecută în India

Ce mi-a plăcut în primul rând la cartea Înainte de ploi este faptul că am descoprit multe lucruri noi și tradiții din India, de care nu aveam habar. Și apoi povestea de dragoste care este una interzisă și se petrece între Eliza, o văduvă din Marea Britanie care acceptă un proiect de fotografie în India. Mai exact trebuie să locuiască un an la un castel, împreună cu familia regală și să facă poze pentru arhivă. Pentru tânăra Eliza este greu să se întoarcă în locul unde și-a pierdut tatăl când era mică, și-a pierdut eroul. Dar, lucrurile se complică în momentul în care se îndrăgostește de fratele atrăgător mai mic al prințului. Această poveste de dragoste fascinantă nu este însă aprobată de familie și societate.

Ce mi-a mai plăcut mult este cum se transformă Eliza dintr-o tânără naivă care încearcă să facă pe plec tuturor, într-o femeie matură, care știe ce vrea și luptă pentru asta. Iar peisajele descrise cu atât de multe detalii m-au făcut să mă simt ca și cum aș fi acolo.

Vă recomand cu mare drag cartea Înainte de ploi , mai ales că acum Editura Nemira are reduceri în luna martie. Voi ce ați citit în ultima perioadă?

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s