Machiaj cu produse W7 şi L.A Girl de la makehot.ro

Îmi place machiajul, imi place să încerc produse noi. Unele îmi rămân în trusa de machiaj altele nu. Ceea ce este și normal. Mă joc cu diferite nuanţe pe pleoape, îmi plac iluminatoarele şi rujurile. Dar… nu prea ies din casă fără pudră şi ruj. Deh…fiecare cu piticii lui pe creier. :))  Primul pas, şi cel mai important după părerea mea, este că am grijă ca tenul meu să arate bine, pentru ca produsele de machiaj să reziste bine. Şi să aibă un aspect natural. În decembrie am primit câteva produse de la makehot.ro pentru testare. Eu mi-am ales un fond de ten din gama W7, o pudră din aceeași gamă W7 și fardul de pleaope din gama L.A Girl.

Produse machiaj makehot.ro

Fond de ten W7 Genius Cosmetics 

Am ales fondul de ten W7 Genius Cosmetics Foundation Buff. L-am folosit în machiajul meu pe parcursul mai multor zile pentru a vedea cum rezistă. Fondul de ten este unul lichid, este prima dată când am folosit unul lichid și este interesant. Trebuie agitat foarte bine înainte și are o pipetă cu care se aplică. Eu îl întind pe faţă cu un beauty blender și atunci devine ușor de folosit. Are acoperire medie, dar pentru anumite ocazii, dacă vrei să acoperi absolut tot, îl poți aplica în 2 straturi. Ce îmi place foarte mult este că are un aspect natural pe piele. A rezistat destul de bine pe parcusul zilei, singurul loc unde se șterge puțin, la fel ca orice fond de ten sau pudră aplic eu pe ten, este pe bărbie. Oricum eu folosesc și spray pentru fixarea machiajului, este foarte util.Dar nu se strânge, eu am aplicat și pudră și am fost foarte mulțumită de el. Doar spre seară, adică dupa 8-10 ore pe ten a început să lucească tenul. Îl recomand cu mare drag. Mai ales că au multe reduceri pe site-ul lor, intrați aici să vedeți. Raportul calitate preț este unul foarte bun. Un fond de ten ieftin şi eficient.

Fond de ten W7 makehot.ro

Pudra W7 sheer loose powder

PudraW 7 Sheer loose powder  îmi place, este o pudră lejeră, fixează foarte bine machiajul.  Am ales nuanţa natural beige. O găsiţi aici . Eu folosesc întotdeauna pudră pentru că nu îmi place efectul lucios. A rezistat destul de bine pe ten, ținând cont că eu nu sunt genul care să fac retușuri pe parcursul unei zile abia seara începea să lucească fruntea. Ce nu îmi place la ea este faptul că fiind o pudră pulbere îmi este destul de greu să o folosesc. Eu sunt obișnuită cu pudrele compacte. Pe aceasta pulbere îmi este destul de greu să o pun pe pensulă, m-am cam murdărit. Aș schimba ambalajul, dar pudra ca și rezistență mi-a plăcut. Este o pudră lejeră pentru un machiaj de zi. Iar raportul calitate pret este unul foarte bun.

Produse La Girl  si W7 cosmetics Makehot

Fardul de pleoape L.A. Girl Eyelux Eternalize

Am completat machiajul cu fardurile de pleoape din gama L.A Girl  Eyelux Eternalize. Le-am ales pe acestea naturale pentru a le folosi în machiajul meu de zi cu zi. Rezistă bine pe pleope, sunt foarte puțin sidefate. Am vrut pentru zi un finish mat. Îmi place că este o paletă micuță și o pot lua cu mine peste tot. O găsiți aici.

Produse La Girl  si W7 cosmetics Makehot

Am completat machiajul cu eyeliner-ul de la boys’n berries pe care îl găsiți pe site-ul makehot.ro, pe lângă multe alte produse de la diferite branduri. Am pentru voi şi vouchere pentru reduceri aşa că dacă doriţi să comandaţi vă aştept mesajele. Și rujul este de la Sephora Romania, cream lip stain nuanța 37. Despre rujurile mele preferate am scris aici. Dar, pentru ca machiajul să arate bine pe ten, trebuie să aveţi grijă de el, prin produse de skin care adecvate tenului vostru. Am folosit și anticearcăn și iluminator pentru puțină strălucire. Voi ce produse folosiți pentru machiajul de zi cu zi?

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s