Rujurile mele preferate

Am o pasiune pentru rujuri și asta o moștenesc de la mama mea. Mami nu este genul de femeie care să se dea cu creme sau farduri, dar nu îi lipsește niciodată rujul din geantă. Adică, niciodată. Și ea m-a învățat întotdeauna să am grijă de mine și mă îndeamnă întotdeauna să am grijă de mine. Să am părul aranjat și să ma dau cu ruj, cel puțin atât. Chiar mă ceartă dacă ies nearanjată din casă. Așa că am dezvoltat o mică pasiune pentru make up și produse pentru îngrijirea tenului. Dar nu ies din casă fără ruj, pudră și sprâncenele aranjate. Chiar nu ies, poate în cazuri extreme sau dacă tenul meu e ravisant tot aplic un ruj lichid mat sau balsam pe buze. Azi vreau să vă vorbesc despre rujurile lichide mate care îmi plac mie.

Favoritele mele sunt cele de la Sephora, Cream Lip stain

Am testat câteva rujuri lichide mate și din punctul meu de vedere cele mai bune mi se par Cream Lip stain Sephora. Au o textură cremoasă, nu usucă buzele ceea ce pentri mine este cel mai important. Și rezistă extraordinar de bine. Adică eu nu sunt genul să stau toată ziua cu rujul în mână și să îl reîmprospătez. Rezistă ore bune, chiar dacă mănânci sau bei ceva. Nu se transferă, iar prețul lui este de 60 lei.

Rujuri lichide mate Sephora
Rujuri lichide mate Sephora
Rujuri lichide mate Sephora
Rujuri lichide mate Sephora

Am folosit și rujurile lichide mate de la MAC Cosmetics, dar eu nu sunt foarte încântată. Deși folosesc alte produse de la ei care sunt geniale, după rujuri nu mă omor. La început într-adevăr rezistă mai bine și mai mult pe buze, dar în timp textura li se modifică. Îl aplicam pe buze ok, dar apoi se făcea ca o făină pe buze. Am încercat 2 de la ei, dar pe lângă că au un preț cam mare, cred 110-120 lei, nu sunt așa bune ca cele de la Sephora. So no more for me!

Am folosit și rujurile de la Mac, Nyx și Sleek

Acum vreo 2 ani mi-am cumpărat mai multe nuanțe și de la Sleek make up. La început mi-au plăcut mult, rezistau foarte bine, dar în timp mi-am dat seama că îmi uscau exagerat de tare buzele. Probabil că poți încerca să te dai cu balsam și abia apoi să aplici rujul, dar eu nu le-am mai cumpărat. De la Nyx Cosmetics am luat o dată un ruj mat, dar sincer jumate mi-a rămas pe cana de cafea, așa că i l-am oferit mamei și nu am mai încercat altă variantă încă. Glossul de la Nyx Linjerie îmi place, dar îl folosesc foarte rar. Mămicile mă vor înțelege, nu pot să port un gloss lipicios când ai un copil adorabil de pupat de zeci, sute de ori pe zi. 🙂

Rujuri lichide mate Sephora
Rujuri lichide mate Sephora
Rujuri lichide mate

O surpriză plăcută este Boys’n Berries

De black friday am făcut o comandă pe makeupshop.ro și aveau reduceri la rujurile lichide Boys’ n Berries. Așa că mi-am luat 5, să fie. 🙂 Ei bine, chiar rezistă foarte bine, de aceea sunt și așa lăudate. Singura chestie care le diferențiază față de cele de la Sephora este mirosul. În special la primele utilizări aveau un miros ciudat, acum e ok. Dar sincer, sunt cam la fel ca și Cream Lip Mate stain Sephora. Textura doar este puțin diferită, dar rezistă la fel de bine pe buze. Le găsiți și aici pe makehot.ro, alături de alte zeci de produse de make up. Am și câteva coduri de reducere pentru voi, așa că lăsați-mi un mesaj pentru ele. 🙂

Rujuri lichide mate Boys’n berries

Eu am găsit ce mi se potrivește doar testând. Ceea ce vă îndemn și pe voi să faceți. REȚINEȚI, aceasta este părerea mea personală, poate ce mie mi se potrivește și îmi place, pentru voi e un clar NO WAY. Dar nu spuneți nu unui produs până nu testați. Care sunt rujurile voastre preferate? Preferați rujurile mate sau glossurile?

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

signature (1)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s