Despre produsele Gamarde care m-au cucerit

Așa cum vă spuneam în articolul anterior , după peelingul chimic tenul meu a început să își revină spectaculos. Doar că tenul meu a început să se usuce puțin, așa că a trebuit să caut seruri nutritive pentru a ajuta tenul să își revină. Și am ajuns pe site-ul celor de la Gamarde unde am găsit o mulțime de produse foarte faine. Eu am mai vorbit aici despre produsele lor bio, aici. Eu mi-am ales serul nutritiv cu ulei de argan pentru tenul uscat, gomajul delicat pentru față și apa termală Gamarde. Toate produsele lor conțin apa termală care este recunoscută pentru mineralele sale unice și pentru propritățile de calmare a pielii.

Produse bio Gamarde

Serul nutritiv cu ulei de argan de care m-am îndrăgostit

Eu am mai încercat să folosesc seruri pentru ten, dar sincer nu am ajuns să folosesc pe termen lung niciunul până acum. Poate nu era momentul, adică l-am folosit vara când nu era foarte uscat tenul meu, de la unele mostre mi-au apărut și coșuri așa că am renunțat. Totuși, la un moment dat tenul meu era atât de uscat încât după baie efectiv mă strângea fața. Ei bine, normal că la început am avut emoții, mai ales că trebuie folosit dimineața și seara. Recunosc că m-a ajutat să am o rutină pe care în foarte puține zile am neglijat-o. Serul nutritiv cu ulei de argan , l-am ales în primul rând pentru că uleiul de argan este excelent pentru tenul uscat. Serul este bogat în vitamina E și are un efect anti-îmbătrânire. Îl folosesc de 2 luni deja, dimineața și seara și efectul este vizibil, îmi calmează pielea și tenul este mai luminos. Pentru un efect de minune eu demachiez tenul bine cu apă micelară, apoi folosesc apa termală gamarde și apoi serul nutritiv. Dimineața este foarte bun și ca bază de machiaj. Îmi place mult, îl folosesc de 2 luni deja zilnic.

Ser nutritiv Gamarde

Apa termală Gamarde, prima pe care am folosit-o

Nu am folosit până acum apă termală, dar îmi place foarte mult. Eu folosesc apa termală Gamarde după demachierea tenului. Dau cu spray-ul pe fată și apoi o las 1 minut să intre bine în piele. Ajută să intre crema sau serul mult mai bine în piele. Vara se folosește pentru împrospătarea tenului. Îmi place așa de mult că deja mi-am mai cumpărat 2 buc, erau la promoție și pentru că îmi place mult mi-am făcut stoc. Apa termala Gamarde calmeaza pielea sensibilizata de factori externi și previne imbatranirea prematura a pielii. Eu am primit produsele chiar în perioada când Adelina mea avea varicelă și m-a ajutat și ea. Calmează iritațiile și oferă senzația de confort.

Apa termala Gamarde

Gomajul delicat pentru ten

Îmi plac măștile pentru față și gomajele la fel. Așa că am ales acest gomaj delicat pentru tenul meu sensibil în această perioadă. Curăță foarte bine tenul și elimină celulele moarte de la suprafață, superficiale. Este bogat în apa termală Gamarde și ulei de argan care îl ajută să aibă un efect reparator, iluminează tenul. Ce îmi place foarte mult la el este că fiind delicat nu agresează pielea deși este un gomaj. Singurul dezavantaj este că are doar 40 ml și ajunge pentru doar 6-8 utilizări.

Produse bio Gamarde, gomaj fin Gamarde
Produse bio Gamarde

Recomand cu mare drag produsele Gamarde, după cum vă spuneam deja mi-am făcut stoc de apă termală. Vă invit și pe voi să le testați mai ales că au reduceri de 30% pe site. Sunt produse 100% naturale, produse în Franța. Asta m-a făcut de la început să am încredere în ele și mi-au depășit așteptările. Voi foliți produse naturale? Le-ați încercat pe cele de la Gamarde?

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag,

signature (1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s