Noua gamă Gliss Purify and Protect luptă împotriva poluării

Poluarea a devenit una dintre cele mai mari probleme ale secolului. Pe lângă faptul că distruge încet încet mediul înconjurător, poluarea ne afectează și pe noi. Apar tot mai multe alergii, sistemul nostru imunitar scade pe zi ce trece, iar tenul nostru este din ce în ce mai afectat. Ce nu realizează însă multă lume este efectul negativ pe care îl are poluarea asupra părului nostru. Cade din ce în ce mai mult și asta se datorează stresului și poluării globale, se subțiază și își pierde vitalitatea.

Noua Gamă GLISS PURIFY AND PROTECT

Cei de la Schwarzkopf au lansat de curând noua gamă GLISS PURIFY and PROTECT. Bineînțeles că eram foarte cuioasă să le testez și bucuria a fost și mai mare când le-am primit de la Buzz Store. Noua gamă inovatoare are o formulă ușoară care NU conține siliconi și coloranți artificiali. Oferă părului protecția necesară împotriva poluanților din aer.

Părul meu este unul uscat, destul de dificil de aranjat. Și nu suportă orice produse. Dar sincer, am rămas uimită cât de catifelat mi-a rămas părul dupa spălare. Au un miros foarte plăcut care se păstrează și dupa spălare. Îmi place foarte mult că nu încurcă părul. A început să fie moale la atingere și asta din cauza Serumului cu keratină care repară părul deteriorat și întărește fibra capilară. Nu știu dacă este efectul placebo sau nu, dar mi se pare că nu îmi mai cade chiar atât de mult păr.

Protejează părul împotriva poluării

Trebuie să avem mare grijă de părul nostru, pentru că inclusiv razele ultraviolete atacă podoaba capilară. Vara de exemplu părul meu este mai uscat și mai subțire. Mie apa mării îmi atacă părul așa că am mare grijă de el după o vacanță. Semințele de moringa din Gama GLISS PURIFY and PROTECT asigură proprietățile antioxidante care protejează părul împotriva aerului poluat. https://www.instagram.com/p/BsAgRjflP2r/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1t0dh2drqa63m

Și pe lângă toate acestea nu mai zic de prețul foarte accesibil pentru oricine. Îmi place foarte mult această gamă și o recomand cu drag.

Vă pup cu drag și aveți grijă de părul vostru,

signature (1)

Produsele le-am primit de la Buzz Store în colaborare cu Schwarzkopf România pentru testare. Le mulțumesc frumos pe această cale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s