În pielea lui Spider-man pentru o zi

De mic copil am fost fascinată de lumea asta a super eroilor costumați. Mi se pare în primul rând un gest extraordinar să faci atât de multe fapte bune ascuns sub o mască, fără să știe nimeni. Pentru mine acestea sunt adevăratele gesturi altruiste. Să faci bine, dar fără să afle nimeni. M-am întrebat întotdeauna cum ar fi să am super puteri pentru o zi. Ce aș putea să schimb eu?

Și mi-am dat seama că am început să îmi imaginez cum ar fi să fiu Spider-man pentru o zi. În primul rând, cred ca vreo juma de oră aș fi în stare de șoc. Și apoi aș încerca să mă comport normal. Mă rog, cât de normal se poate în condițiile în care în geantă aș avea costumul. Aș ajuta bătrânii care au nevoie de o mână în plus la cumpărături, sau la urcarea în autobuze. Apoi aș continua cu o clădire veche care se află în stadiul de reabilitare. Curățenie, vopsire, gletuire, orice ar fi nevoie să fac pentru ca în câteva ore să fie gata. Doar am puteri magice nu? Exact ca Miles Morales, personajul principal din filmul “Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”

Spider-Man-into-the-Spider-Verse-dub-billing-714x1024-w900-h700.jpg

Fapte bune făcute din inimă pentru oameni

Și apoi aș mai face un lucru. Admir pompierii din toată inima, după părerea mea sunt cei mai altruiști oameni. Să intri în flăcări și să îți pui propria viață în pericol pentru a salva un alt om este un act de curaj pe care eu una nu aș fi în stare să îl fac. Mi-ar fi mult prea frică. Dar având costumul aș merge alături de ei în operațiunile de salvare din ziua respectivă. Simt că nu mi-ar sta nimic în cale. Costumul cu super puteri mi-ar da încrederea necesară. Suntem oameni, dar știm cu toții că purtăm măști zilnic. De multe ori chiar fără să ne dăm seama. Și în spatele unei măști întotdeauna va fi mai mult curaj. Depinde doar de noi să îl folosim în scopuri nobile.

Eu tocmai am vizionat trailerul filmului Omul Păianjen : În lumea păianjenului și este un film pentru întreaga familie. Captivant, plin de supans și aventuri simpatice, această animație va fi un succes. Așa că va merge la fix lansarea lui din 28 Decembrie 2018. După atâta stat în casă, lenevit și mâncare vom ieși toți la cinema pentru acest  film bun și o porție de popcorn și nachos. Altfel vor fi după atâtea aperitive. Voi cum vă petreceți timpul în familie?

Articol scris pentru Superblog.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s