Sucuri din fructe presate la rece pentru o viață sănătoasă

Sunt o mare iubitoare de fructe, pur și simplu le ador. Și partea cea mai faină e că i-am învățat și pe ai mei să fie la fel. Adică pe soțul și fetița mea. Le-am expus beneficiile lor, am umplut tot timpul coșul cu fructe și apoi am început încet schimbarea. Cu fetița mea a fost foarte ușor, i-am dat de mică să guste foarte multe fructe, mănâncă zilnic fructe și le adoră. De multe ori se întâmplă să o mai oprim să facă pauză, atât de multe mănâncă. Și tot de când era micuță fetița mea am început să bem amândouă foarte multe sucuri din fructe, sau smoothie-uri. Smoothie bem iarna mai mult, vara suntem cu sucurile.

hurom-1024x357-w900-h700.jpg
Sursa: Hurom

 

Fără risipă de fructe sau legume

La mine iubirea pentru sucurile din fructe s-a accentuat acum vreo 2 veri. Ador fructele, dar nu îmi plac fructele extrem de coapte. De exemplu eu aleg întotdeauna cele mai verzi banane din magazin, cele mai tari mere, nectarine sau piersici. Și vara…de la căldură se stricau destul de repede și trebuia să aruncâm multe. Când erau coapte bine nu le mai mâancam și se stricau. Așa că am început să pun câte 2-3 fructe și să le dau prin blender. Vroiam să văd dacă îmi plac înainte de a investi în ceva mai bun.

smoothie-463331__340-w900-h700
Sursa: Pixabay

Mi-am cumpărat inclusiv borcane din acelea cu pai și un borcan din acesta plin cu suc era micul meu dejun. Este extrem de bun și hrănitor și îmi ține de foame câteva ore bune. Am tot schimbat fructele, practic tot ce era mai copt mergea în blender. Apoi am început să pun și pătrunjel, spanac, le combinam în fiecare zi altfel. Adelina le adora și ea și așa a început povestea noastră cu sucurile. Practic eu și Cristi am adoptat un stil de viață mai sănătos tocmai pentru că nu poți pune un copil să mănânce brocolli și tu biscuiți. Este vorba de exemplu personal.

photo-1517260739337-6799d239ce83-w900-h700.jpg
Sursa: Unsplash

Și tocmai pentru că ne plac atât de mult sucurile acestea am hotărât să cumpărăm un storcător prin presare la rece, Hurom. L-am ales pe acesta pentru că după ce am citit multe despre presarea la rece acesta ni s-a părut cel mai bun. Presarea la rece înseamnă că  se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții și antioxidanții și se maximizează cantitatea de suc. Astfel sunt sigură că beau un suc 100% natural cu ajutorul Hurom HA-I One Stop. Și încă un lucru care pe noi ne-a atras este faptul că are garanție 10 ani la motor. Este perfect și pentru cure de detoxifiere și stoarce fructe, legume, nuci, frunze sau semințe. Pentru organismul uman cantitatea de fructe și legume este limititată, dar prin sucuri absorția este mult mai rapidă.

logo-hurom_1504190816-300x300-w900-h700.jpg

Dimineața perfectă pentru mine

Îmi și imaginez , de fapt știu cum arată dimineață perfectă pentru mine. Este vară, duminică dimineața și toți 3 suntem cam somnoroși. Este cald așa că micul dejun ne dorim să fie unul ușor, dar consistent pentru a fi plini de energi pentru întreaga zi. Așa că în timp ce eu pregătesc un sos de avocado, Adelina spală struguri și mere pentru sucul de fructe. Cristi face sucul în timp ce eu prăjesc câteva felii de pâine neagră. Așezăm masa pentru a mânca pe terasă. Și în timp ce savurăm sucul, eu și Cristi știm că nu ne-am putea dori mai mult decât atât. Adelina ne spune cât de delicios a fost totul, apoi ne jucăm și  așa începe pentru noi o zi bună, cu energie, timp în familie plus multe vitamine. Vă îndemn și pe voi să trăiți sănătos, pentru voi și familia voastră. Voi ce sucuri de fructe beți?

antioxidant-3483929__340-w900-h700.jpg
Sursa: Pixabay
hurom-2-1024x1024-w900-h700.jpg
Sursa: Hurom

Articol scris pentru Superblog.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s