Prima impresie contează întotdeauna

Stăteam noi acum câteva zile seara, la un pahar de vin și povesteam. Vorbeam de prima noastră întâlnire. Asta s-a întâmplat acum câțiva ani, dar nu ne-am spus până acum ce am simțit fiecare chiar atunci . Care a fost prima impresie pe care ne-am făcut-o unul despre celălalt și cu ce impresii am plecat acasă amândoi. Și pentru că întotdeauna prima impresie contează ne-am adus aminte cum eram îmbrăcați.

Rochia neagră nu se demodează niciodată

Și-a amintit iubitul meu soț că aveam o rochiță neagră scurtă, cu mâneci trei sferturi, dintr-un material transparent cu bulinuțe negre. Peste rochie, pentru că era  o seară de septembrie, aveam o geacă albă tip biker. Iar în picioare pantofi simpli negri, cu toc subțire. Ii place mult această combinație și acum, de rochie delicată și geacă casual. Alesesem această combinație de alb negru pentru că nu ai cum să dai greș. Purtam tocuri pentru că…eu 1.60…el 1.83, la multe întâlniri cu el am purtat  tocuri. :)) Rochița era destul de fluidă, lejeră, perfectă pentru o seară de vară târzie. Și se potrivește perfect stilului meu, nu mă simt eu bine purtând ceva super mulat, sau decolteuri. Așa că această rochie m-a reprezentat și încă mă reprezintă perfect.

Oricum…a durat câteva zile până am găsit-o, aveam atât de multe emoții. Erau atâtea rochii elegante  la Answear.ro …dar nu știam exact pe care să o aleg. Vroiam totuși să atrag atenția, și am făcut-o asupra picioarelor. 🙂 O rochiță și tocuri, nimic nu face piciorul să arate mai bine decât un toc cui. Ador pantofii negri simpli cu toc așa că aici a fost mult mai ușor.

large_img_1626727-w900-h700.jpg
Sursa : Answear.ro

Iar el era îmbrăcat într-o pereche de blugi bleumarin, o cămașă albă și o geacă verde kaki. Mi-a plăcut din prima stilul lui casual și faptul că era îngrijit din cap până în picioare.

Ne-am adus aminte cât de mult am povestit, nu au fost momente de akward silence, noi chiar aveam subiecte  de discutat. A durat întânirea noastră vreo 3 ore cred, am mâncat și pizza, apoi ne-am plimbat prin oraș cu mașina. Eu nu știam exact dacă o să continue sau nu pentru că locuiam în orașe diferite. Și mnah…este încurcă de multe ori o relație. Iubitul meu în schimb mi-a mărturisit că știa exact ce vrea. A fost încăpățânat și a luptat.  Atât de mult că au trecut 9 ani și suntem tot împreună, cu un copil minunat și aceeași prietenie și iubire care ne-a legat de la început. Așa că, prima impresie, prima întâlnire chiar contează, alegeți hainele cu atenție. Voi cu ce v-ați îmbrăcat la prima voastră întâlnire?

Articol scris pentru Superblog.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s