Acoperiș de calitate pentru o viață lungă

De când eram mică, auzeam vorba asta spusă de părinții mei : „trebuie să muncești ca să ai un acoperiș deasupra capului”. Era sfatul lor și încercarea de a mă face să fiu conștientă cât de importantă este educația pentru a mă ajuta în viață. Fără un job bun nu ai cum să îți cumperi o casă sau un apartament. Să ai practic un acoperiș al tău.  Ei bine…anii au trecut, am crescut și am ajuns în stadiul în care ne facem propria noastră casă. Adică acel acoperiș deasupra capului. De 3 luni muncitorii lucrează la visul nostru, ne construiesc casa. Am urmărit cum cresc zidurile casei și la fel cresc și visele noastre. Am ridicat casa și am ajuns la stadiul de a face alegeri în privința țiglei pe care o vom folosi. Și sincer… aici ne-am înpotmolit puțin. Sunt atât de multe variante încât e foarte greu să alegi ce este mai bun. Pentru că, din punctul nostrud e vedere, al meu și al soțului meu, alegem cele mai bune materiale pentru casă, pentru că o facem o singură dată. Și vrem să reziste cât mai bine în timp.

Vindem-ieftin.ro vinde și acoperișuri

Atât eu cât și soțul meu fiind ocupați cu joburile noastre a fost destul de greu să facem drumuri atât de dese prin depozite. Și tot timpul căutăm orice soluție online prima dată. Așa că am început să ne informăm online, practic l-am întrebat pe sfântul Google ce știe el despre acoperiș casă. Am citit foarte multe recenzii, am căutat pe forumuri și apoi am găsit acest site cu tot ce este necesar pentru o casă. Am început să caut recenzii video și am început să mă informez mai mult despre ei. Mi s-a părut foarte tare și promoția lor, practic, dacă tu comanzi de la ei și  filmezi descărcarea produselor livrate de ei primești 100 lei.

IMG-20181118-WA0007
Sursa: Vindem-ieftin.ro

Timp dedicat clienților pentru consiliere

Am intat pe site-ul lor să citesc mai mult despre cum funcționează ei și am găsit acest paragraf care mi-a atras atenția:

  • Consiliere gratuită pentru clienții care au nevoie de informații despre produse. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Noi asta încercăm să facem zi de zi, să economisesc timp pentru familie. Cumpărăm gadgeturi care să ne ajute în casă sau în bucătărie pentru a petrece cât mai mult timp împreună. Așa că le-am trimis rapid un mesaj pe messengercu detaliile casei noastre și i-am rugat să mă ajute cu informații despre ce ar fi mai bine să alegem și prețuri. Mi s-a răspuns foarte rapid și detaliat ceea ce pentru mine a fost un mare plus. Prin asta mie mi-au demonstrat că își dedică timpul clienților. După ce am discutat cu ei am ales să comandăm un acoperiș din țiglă metalică.  Țigla metalică are durată lungă de viață, aproximativ 20-30 ani, sau unele modele chiar 50 de ani, este mult mai ușoară și în acest fel se face economie la structura de rezistență, este ușor de montat, are un preț scăzut și în plus o varietate mare de culori.

FB_IMG_1542544830163.jpg
Sursa: Vindem-ieftin.ro

Ne-au convins și recenziile video de la ei și miile de clienți mulțumiți. Și pe lângă toate astea, am economisit și niște bani pentru că am găsit cel mai bun preț. Deoarece vând online, se vinde direct de la producător și astfel nu mai sunt costuri cu depozitele sau manipularea materialelor.Am economosit și motorină, nu am luat la rând toate depozitele din oraș căutând cel mai bun preț de pe piață. Am fost la 2-3 pentru a compara prețul lor și pentru a fi siguri că facem alegerea potrivită.

Acum suntem deja aproape gata și cu acoperișul. Casa visurilor noastre este aproape terminată. La exterior mă refer, pentru că la interior…deja știm ce vom face și de unde cumpărăm mobila, dar depinde de meseriași. Sperăm să nu dureze mult pentru că abia așteptăm să fim la casa noastră, sub acoperișul nostru. Noi suntem siguri că noi vom ieși la pensie, vom avea și nepoței și acoperișul va fi tot în stare foarte bună. Pentru că nu facem o casă pe care să o tot reparăm la câțiva ani.

Avea tatăl meu o vorbă care spunea că suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine. Așa că am investit în materiale de cea mai bună calitate pentru căsuța noastră pentru a fi siguri că va rezista în timp. Trebuie ținut cont și de bugetul vostru, atunci când construiți, chiar dacă un material costă poate puțin mai mult decât ați calculat voi, mai căutați surse, informați-vă și alegeți abia apoi. Dar țineți cont de faptul că deși poate dați mai mulți bani acum pe o țiglă de calitate, faceți economie în timp, la reparații și la durata ei de viață. Investiți întotdeauna în materiale de cea mai bună calitate, pentru o viață lungă și fericită, lipsită de griji.

Articol scris pentru Superblog.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s