Nunta perfectă la Poiana Braşov

Nunţi, nunţi şi iar nunţi. Ador nunţile şi oricum…nu am cum să mă satur de ele din moment ce organizez nunți în fiecare week-end din sezon și particip activ cu partea de aranjamente florale și decorațiuni. De 6 ani am propria firma de decorațiuni și aranjamente florale pentru evenimente și organizăm în zona Transilvaniei. Mai mult în Baia Mare și Cluj Napoca, dar anul viitor vom avea o nuntă și la Poiana Brașov. În general nu prea putem lua evenimente în afara ariei noastre, dar e vorba de cineva cunoscut și ideea nunții mi s-a părut magnifică. Adică este o nuntă cu tematică, exact ce ador eu să fac.

colt-foto-verde-1-6.JPG
Sursa: decoratiunispeciale.ro

Ideea nunții a venit așa, mireasa și mirele adoră muntele, pădurea, natura în general. Ei nu și-au dorit niciodată o nuntă mare, practic vor fi prietenii și familia. Așa că au hotărât să facă nunta la Poiana Brașov. Ei iubesc această locație și de aici a pornit totul. Au început căutările pentru un salon  de nunți Brașov, au găsit câteva, dar apoi după ce au ales tema nunții, s-au hotărât la locație. Tema nunții va fi pădurea și va include în partea de decorațiuni lemne, multă verdeață și multe lumânări pentru a crea romantism.

dsc_3837.JPG.1024x0-768x511-w900-h700.jpg
Sursa : hotel-royal.ro

Am fost contactată de mireasă și la prima întâlnire mi-a prezentat ideea ei și apoi eu mi-am propus viziunea. Locația aleasă pentru nuntă este una minunată, practic o nuntă la munte cu tema pădure/natura. Salonul hotelului Royal are foarte mult lemn și culori calde, perfecte pentru ce ne dorim. Aș aduce scaune chiavarii aurii, ar fi perfecte pentru lemnul din partea de sus. Din tavan aș atârna din loc în loc candelabre de verdeață curgătoare. Deja le și vizualizez în mintea mea și mi se par fenomenale.

26655900-w900-h700.jpg
Sursa: hotel-royal.ro

Pentru mesele invitaților aș opta pentru aranjamente joase, ținând cont de faptul că sala nu este foarte înaltă și vom avea și candelabrele curgătoare. Așa că va fi un aranjament mediu spre mare, pe un butuc de mesteacăn și pe felii de lemn de jur împrejur vor fi lumânări. Miresei i-a plăcut foarte mult acest tip de aranjament doar că va fi mai mare și va include mai multă verdeață decât flori. Va conține multă ferigă, mireasa mea adoră feriga și iedera. Așa că ne vom folosi de asta la maxim. La masăa mirilor vom merge pe același stil, lemn, mult verde, lumânări, crenguțe și mulți butuci. Va fi și un candy bar plin cu bunătăți dulci și vor fi așezate pe felii de lemn în loc de farfurii, cât mai natural totul.

aranjament-verde-lemn-mesteacan-1-2-w900-h700.jpg
Sursa : decorațiunispeciale.ro

Ce îmi place foarte mult mie este faptul că mirii și-au dorit de fapt o mică relaxare alături de familie. În ziua dinantea nunții vor face starea civilă și vor sărbători în grădina hotelului. Va fi o petrecere în grădină, foarte relaxată. Vom aduce câtiva baloți de fân peste care vom pune pături, iar câtiva îi vom folosi drept masă pe care vom pune mâncare tradițională  românească. Adică platouri cu slăninuță, ceapă, cârnați, legume piftie, chifteluțe. Un picnic în familie, de la care nu vor lipsi faimoșii mici. S-a discutat deja cu hotelul și au fost foarte deschiși și încântați de această idee așa că va fi ceva magic.

Nunta fiind în vârf de munte, va fi una cu meniu tradițional , de la care nu vor lipsi, chifteluțele, sarmalele sau ciorba de burtă. Mirii își doresc o nuntă de poveste iar eu le voi fi alături tot timpul. Misiunea mea e să îi fac pe ei fericiți în cea mai specială zi din viața lor. Așa că florile și decorațiunile sunt partea mea. La restul îi ajut cu sfaturi doar. Mirii și-au dorit un dj, dar vor chema și un ansamblu de copii să danseze pe muzică populară.

img_3635-1.JPG.500x375_default
Sursa: hotel-royal.ro

S-au gândit la toate, inclusiv la cazare în Poiana Brașov așa că au rezervat deja mare parte din hotel pentru invitații lor. Cât de tare este să mergi un week-end la munte și să te distrezi la maxim la o nuntă super tare. Eu voi fi  acolo cu munca, dar oricum abia aștept să mă bucur de peisajul superb și de aerul curat de munte. Nici nu voi simți că lucrez.

aranjament-masa-miri-verde-padure-1-8-w900-h700.jpg
Sursa :decorațiunispeciale.ro

Cel mai mult mă bucură în jobul meu aceste nunți organizate pentru sufletul mirilor. Nu pentru bani, nu pentru invitați, nu pentru părinți. Nunta aceasta va fi pentru ei, să își unească destinele într-o locație superbă, alături de câțiva prieteni buni și familie. Pentru asta iubesc eu nunțile, pentru iubirea și magia pe care le emană o zi atât de frumoasă pentru 2 oameni.

Articol scris pentru Superblog.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s