Vom începe 2019 în Thailanda

Dacă încă nu ştiaţi, eu ador să călătoresc. Şi de câţiva ani chiar ne plimbăm destul de mult. În Europa în special. Dar eu visez de mică să ajung în destinații exotice. De visat este gratis, cu plătitul unei vacanțe…mai greu. Anul acesta în sfârșit ne-am rezervat buget pentru o vacanță de neuitat. Așa că…pa ram pam pam… vom petrece acest Revelion în Thailanda. Vom merge în vacanță toți 3: eu, Cristi și Ade. Va fi aventura vieții noastre.

Railay-beach-in-Krabi-Thailand-shutterstock_127720103-w900-h700.jpg
Sursa: Christiantour.ro

 

De ce spun aventură? Păi în primul rând vom zbura 12 ore. OMG.. deja am emoții. Este enorm pentru un adult, iar pentru un copil de 4 ani jumate…ei bine..nu va fi ușor deloc. Dar vom avea jocuri noi pentru avion, caiete și creioane colorate și enorm de multă răbdare. Visăm deja la destinații exotice de câțiva ani, dar ba nu aveam suficienți bani, ba era Adelina prea mică. Așa că a venit  momentul. Am ales Thailanda pentru peisajele ei absolut superbe. Acum ceva timp când ne-am gândit ce să facem de Revelion am zis clar că ori mergem la căldură și la mare, ori stăm acasă. 

Am început să căutăm oferte speciale Revelion și am ajuns pe site-ul celor de la Christian Tour. Am găsit oferta perfectă pentru noi și în câteva zile am rezervat. Deci vom avea anul acesta un Revelion Christian Tour în Thailanda- Krabi și Bangkok. Vom petrece seara de Revelion în Bangkok și apoi vom zbura către insula Krabi.

bangkok-w900-h700.jpg
Sursa: Christiantour.ro

Eomții am câteva pentru Adelina, pentru mâncare. O să vedem cum va fi cu mâncarea, pentru că eu nu prea mănânc picant, dar știu că se poate cere să nu fie așa picantă mâncarea…dar tot nu va fi cum mănânc eu, sare puțină spre deloc. Oricum știu clar că vreau să mănânc pachețele de carne învelite în frunză de banan sau foaie de orez și Pad Thai, care cred că este cea mai comună mâncare în Thailanda. Dar voi cere varianta nepicantă.  Și pentru că ador fructele,vreau să gust neapărat rambutan și langon, 2 fructe specifice acestei țări.

casa-spiritelor-w900-h700
Sursa: Christiantour.ro

Sunt foarte fericită pentru că abia aștept să vizitez orașul Bangkok. De când am văzut filmul „Marea mahmureală” mi-am spus că trebuie să văd acest oraș cândva. Abia aștept să văd armonia dintre nou și vechi, să mă plimb prin bazarurile lor și să văd multitudinea de temple absolut divine din acest oraș imens. Are 8 milioane de locuitori, așa că este un oraș incredibil de aglomerat. Circuitul include și o vizită în piața plutitoare din provincia Ratchaburi. Este o piață în care îți faci cumpărăturile din barcă. Cam cât de tare e chestia asta? Sunt nerăbdătoare pentru această experiență inedită. Cu siguranță voi gusta cât mai multe fructe exotice, pentru că de insecte, viermi sau lăcuste nici nu se pune problema. Nu gust așa ceva. Și ce măa bucură cel mai atre este că vom ajunge și la insula Phi Phi care este de o frumusețe naturală nemaivăzută. Culoarea apei este atât de frumoasă încât rămai fără cuvinte.

Phi-Phi-island-View-tropical-island-with-resorts-Krabi-Province-thailand-shutterstock_137476664-w900-h700
Sursa: Christiantour.ro

Tocmai pentru că vom vizita atât de multe locuri uimitoare din bagajul nostru nu va lipsi aparatul foto pentru poze minunate. Și apropo de bagaj, vom avea pastile la noi, pentru dureri de stomac sau disconfort. Fiind o mâncare atât de diferită de a noastră, nu vreau să riscăm nimic. Și nu lipsește niciodată când plecăm la soare crema de protecție solară din bagajul nostru. Vreau să mă bucur de această vacanță, nu să stau cu arsuri solare.

Oricum, sunt convinsă că va fi o aventură, dar va fi una minunată. Va fi primul Revelion la căldură, iar la miezul nopții îmi voi dori să fim sănătoși și fericiți împreună, oriunde vom fi anul următor. Este cel mai important lucru pentru mine. Dacă suntem sănătoși putem face orice. Voi ce faceți de Revelion? Dacă încă nu aveți planuri, Christian tour are o mulțime de oferte pentru această noapte specială.

altar-w900-h700.jpg
Sursa: Christiantour.ro

Articol scris pentru Superblog.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s