Despre Black Friday sau magia cumpărăturilor

Îmi place să fac cumpărături, adică…există vreo femeie căreia să nu îi placă? Poate că există, dar sunt specimene rare.Cel puțin eu nu cunosc nici una și credeți-mă, cunosc muulte femei. Așa că black friday este pentru mine o zi trimisă din Rai.

Frenezia cumpărăturilor online de Black Friday

Lipsa timpului m-a făcut acum câțiva ani să devin o fană a magazinelor online. Este așa frumos când găsești absolut orice online, de la haine, genți sau accesorii la televizoare și mașini de spălat.  Aștept în fiecare an Black Friday cu mare bucurie pentru că așa pot justifica gaura din buget cu faptul că am cumpărat la prețuri bune. Și am o strategie ca să nu cumpăr aiurea. Adică…doar nu o să dau bani pe ceva ce este la preț normal în vinerea magică . Adică…serios.

Așa că încep căutările mele cam pe la începutul lunii noiembrie. Adică îmi fac o listuță cu ce aș avea nevoie și încep să caut pe diferite site-uri. Și îmi salvez în whislist ce îmi place. Dacă îmi place ceva în mod special încerc să rețin și prețul ca să știu dacă în vinerea neagră va fi respectat sau nu prețul inițial.

Cumpărături și cadouri și pentru soț

Anul acesta stau cam rău cu bluzele așa că am început de ceva timp să caut modele frumoase, casual-chic. Și am găsit pe site-ul celor de la Answear.ro câteva modele de bluze damă care mi-au atras atenția. Sunt exact pe gustul meu, modele care îmi plac mult și au prețuri chiar foarte bune, deja au început reducerile la ei pe site. Așa că nu știu sigur dacă toate sau doar câteva din acestea vor ajunge în dulapul meu. Abia aștept. Să văd ce buget am pentru că am pus ochii și pe o geantă de damă. Vedem cum facem, cum ne organizăm. 🙂

Și cămăși albe are cineva suficiente, că eu sigur nu am. Și îmi plac cele clasice dar cu o chestie care să le scoată din anonimat. Și am găsit minunăția asta. Acum spuneți voi? Cum să rezist?

large_img_1416378-w900-h700
Sursa: Answear.ro

Reducerile acestea sunt pentru mine ocazia perfectă pentru a cumpăra cadourile de Crăciun. Doar mai este foarte puțin timp așa că e bine să fim pregătiți. Așa că am intrat și la categoria bărbați să văd ce îi pot lua soțului meu. Și cum pantaloni nu îi pot cumpăra fără el, m-am uitat la câteva cămăși pentru bărbați și aceasta de jos mi-a atras atenția. Așa că am rezolvat și o parte din cadouri. Happy me.

middle2_img_1599119-w900-h700
Sursa: Answear.ro

Intrați și voi pe site-ul celor de la Answear.ro pentru a vă achiziționa ținute pentru iarnă, pentru petrecerile care urmează.Voi ce cumpărați de Black Friday? Cumpărați cadouri pentru Crăciun sau sunt singura ?

Acest articol a fost scris pentru Superblog.

 

 

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s