Cum am început aventura ca și blogger

Mi-a plăcut întotdeauna să citesc articole interesante. Și mi-a plăcut și să scriu, dar nu am avut curaj să îmi fac blog. Visam la asta, dar erau prea multe frici și nu eram pregătită. A trebuit să trec prin multe ca să îmi fac curaj și să mă gândesc că poate aș putea ajuta și pe alții. Ideea a pornit de la călătorii, anul acesta și anul trecut am tot plecat în vacanțe. Și discutam eu așa cu Cristi al meu.

Auzi, ce părere ai avea dacă aș avea un blog?

La care el mi-a răspuns că orice hotărăsc, el este alături de mine și mă susține.

În 5 minute am intrat în gașca bloggerilor

Urmăresc câțiva bloggeri și am început să mă uit pe ce platformă au aceștia blogul. Și majoritatea au blog pe wordpress. Așa că partea asta a fost foarte simplă. Am intrat pe wordpress și în 5 minute aveam blog. Numele blogului a fost foarte ușor de ales. Eu am preferat să mă cunoască lumea după numele meu, pentru că vreau să mă reprezinte. Am ales http://www.florinakrisch.com pentru că m-am gândit că poate în viitor îmi voi dori să evoluez și să scriu articolele și în limba engleză. Așa că am vrut să fiu pregătită. Because you never know.  Primele articole le-am scris depre călătorii, dar apoi prietenii au început să îmi spună să pun și rețete. Eu gătesc mult, în special dulciuri și mulți prieteni m-au încurajat să pun și rețetele pe blog, ca să nu mă mai sune de fiecare dată. Așa că am început să postez rețete și să mă organizez mult mai bine.

Și de câțiva ani buni am început să folosesc doar produse de calitate pentru tenul meu și să le recomand sau nu prietenelor mele. Așa că încet încet am introdus și o secțiune de beauty pe blogul meu. Am învățat treptat să scriu articole mai bune, citind foarte mult pe tema asta. Adică un articol este complet diferit față de un eseu. Am avut perioade în care scriam 2 articole pe lună, pentru că nu aveam timp, sau subiecte. Dar am primit o mulțime de încurajări și mi-am dat seama că vreau să continui și să fac bine ce fac.

Am avut nevoie de curaj

Blogul meu este despre ce fac eu: gătesc în stilul meu, călătoresc, citesc și am grijă de mine. Este un blog de lifestyle, micuț, la primii pași, dar care sper eu că va crește încet încet. Pentru că pun multă pasiune în tot ce fac. Deja am trecut de prima jumătate de an din viața blogului și mă gândesc deja la prelungirea domeniului pentru că mi-am dat seama că îmi place din ce în ce mai mult ce fac aici. Chiar acum la început de toamnă am schimbat tema blogului, am ales un design minimalist, care să fie pe gustul meu. Am organizat categoriile și am introdus unele noi.

Așa că, dacă ți-ar plăcea să scrii, este foarte simplu să intri și tu în lumea bloggerilor. Trebuie doar să îți alegi un domeniu , adică numele, casa blogului tău și să începi să scrii. Restul vine de la sine, trebuie doar să ai ambiție și să scrii constant. În timp, va începe să crească ușor comunitatea ta. Ți-ar plăcea să ai un blog?

 

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s