Restaurantele inteligente sunt necesare

Suntem în era tehnologiei, în care timpul parcă nu ne ajunge. Abia reușim să facem tot ce ne propunem, iar gătitul acasă a devenit pentru mulți un lux. Pentru că dupa ce stai 8-9 ore la muncă, în trafic cel puțin încă o oră, când ajungi acasă vrei doar să te relaxezi și să petreci timp de calitate cu familia. Așa că afacerile cu mâncare livrată la domiciliu sunt în floare. În orașele mari parcă nici nu sunt suficiente de multe ori.

Livrare rapidă

Cea mai bună metodă este livrarea acasă. Și cel mai important atunci când comanzi ceva este cât de repede ajunge mâncarea la tine. Și ce bine este să poți și verifica. Adică ce bună ar fi o aplicație care să îți spună în timp real unde este mâncarea și în cât timp ajunge. Chiar este foarte util să vezi exact pe hartă pe ce stradă este și timpul exact în funcție de trafic.

RESTAURANT-1024x587.jpg
Sursa: Expressoft

Cu ajutorul companiei Expressoft Technology care fac din simple restaurante sau puburi, restaurante inteligente , toate acestea pot fi posibile. Compania poate adapta un software marcaj restaurant care să se potrivească afacerii tale și te poate ajuta sa îți transformi  restaurantul sau afacerea și modul în care te percep clienții. Îți oferă suport tehnic 24/7 pentru orice ajutor ai nevoie. Poți instala diferite aplicații prin care comanda de la client să ajungă direct la bucătărie. Au poS smartphone restaurant pe care o vor folosi ospătarii pe telefoane, iar comanda ajunge direct la bucătărie. Sunt o mulțime de soluții prin care pui clientul și implicit timpul lui, pe primul plan.

cover-fb-expressoft.png
Sursa: Expressoft

Timpul este totul

Așa cum bine știți deja, toată lumea se grăbește în ziua de azi. Tot timpul suntem pe fugă, inclusiv când ieșim în oraș. Și nu știu voi cum sunteți, dar eu când ies în oraș mă enervează la maxim faptul că pierzi timp în trafic, apoi stai cine știe până ți se ia comanda și apoi iar mult timp până se face. Eu cel puțin mănânc în 15 minute dar trebuie să îmi aloc cam 1 oră jumate pentru o masă în oraș.

Gândiți-vă cât de tare ar fi rezervi o masă la un restaurant și să poți comanda mâncarea online. Adică să notezi ora la care tu ajungi în locație și să fie deja în 5 minute mâncarea pe masă. Mănânci, socializezi, dacă nu ești singur, achiți și pleci. Totul este posibil de acum înainte. Tehnologia evoluează atât de mult încât toți trebuie să ținem pasul cu ea.

Pune clientul pe primul plan și apoi vine profitul singur

Chestia care mie mi se pare minimul necesar într-un restaurant este un Pos restaurant.  POS -ul este zona de vânzare din restaurantul tău, formată dintr-un echipament hardware dedicat, pe care este instalată o soluție software de marcaj. Pe POS marchezi produsele comandate de clienți și sumele încasate de la aceștia. Și…neapărat să se poată achita cu cardul. Eu de exemplu port foarte puțin cash la mine, câțiva zeci de lei în caz de ceva. Dar oriunde este posibil plătesc cu un card bancar. Inclusiv livrările la domiciliu.

sistem_integrat_ex8100_t2_wide_1.jpg
Pos restaurant     Sursa: Expressoft

Trebuie făcut tot ce se poate pentru a-ți ușura munca atât ție ca și proprietar de afacere, cât și pe cea a clienților tăi. Știm cu toții că nu exista reclamă mai bună decât cea a clienților mulțumiti, care te vor recomanda. Așa că pune clientul pe primul plan și fă acum primii pași spre un RESTAURANT INTELIGENT.

Acest articol a fost scris pentru Superblog.

Poze preluate de pe Expressoft.eu.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s