Citește o carte… It’ s so easy

V-am mai spus cât de mult îmi place să citesc nu-i așa? Acum am terminat de citit prima carte autobiografică. Cred că toți cei de vârsta mea ați auzit de Gun’s and Roses. Și cu siguranță știți piesa November Rain, cu un videoclip emoționant. În caz că ați uitat, aceasta este piesa.

It’s so easy… și alte minciuni

Basistul trupei a scris 2 cărți, iar cartea It’ s so easy… și alte minciuni este prima dintre ele. Este povestea vieții lui, a unui rockstar de talie internațională. Cartea este foarte interesantă, el povestește ascensiunea lui ca și artist și despre cum a reușit să scape de patima drogurilor deși a fost la un pas de moarte. Mi-a plăcut cum vorbește despre prietenii lui și cum a rezistat totuși departe de droguri ani buni, perioadă în care și- a pierdut 2 prieteni buni din cauza supradozelor. A rezistat tentației drogurilor deși dormea pe unde putea pentru a putea să facă muzică.

20181028_202119-01.jpeg

S-a ținut ani buni departe de droguri, dar când banii se înmulțeau pe zi ce trecea…a cedat. A ajuns atât de jos încât 4 ani nu își amintește cum a cântat sau supraviețuit pentru că era drogat. A ajuns în spital, pe moarte, cu pancreatită acută la vârsta de 30 ani. Este incredibil cât de mult a putut să bea cel supranumai Rege al berilor, viconte al votcii. Dar s-a ambiționat, și-a strâns toate forțele și încet încet s-a pus pe picioare.

20181028_201150-01.jpeg

Și știți cum? Cu ajutorul ciclismului, al artelor marțiale și al cărților. Făcea atât de mult efort fizic pentru a nu avea timp să se gândească la droguri. Și-a schimbat viața radical și a reușit să găsească femeia visurilor lui. A mai fost căsătorit de 2 ori, dar copii are doar cu actuala soție Susan. Femeia care îi este alături la bine, dar mai ales la greu, pentru că a avut și o cădere, exact atunci când credea că este complet vindecat.

20181028_201306-01

Are 2 fete adolescente deja, iar relația lor ca și familie este extraordinară. Cartea a fost mult peste așteptările mele sincer. Începutul a fost mai greoi pentru că schimbă povestea des. Dar apoi te prinde atât de tare încât am citit-o în câteva zile, deși are aproape 400 pagini.

Vă recomand cartea It’ s so easy… și alte minciuni cu mare drag pentru a înțelege mai bine viața unui rock star internațional, a unui om în lumina reflectoarelor. Mai ales acum este momentul perfect sa o cumparati entru ca este la reducere la Editura casa. Voi ce ați mai citit în ultima perioadă?

Vă pup cu drag,

 

signature (1)

Instagram: @florinakrisch

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s