Emoții prin cadouri personalizate

Cadourile transmit emoții, iar dacă sunt și personalizate, rămân pentru totdeauna în inima celui care le primește. Sunt florist și transmit o multitudine de emoții prin flori. Ofer magie în ziua nunții mireselor mele, dar condiția principală pe care o am este aceasta: să facem  ziua ta este UNICĂ. Le ajut prin ideile mele să facem o nuntă care să îi reprezinte de la invitații până la decorul sălii.

Unicitate

Lucrez de 6 ani în domeniul organizărilor de evenimente și de vreo 2 ani mă gândesc să mă extind. Adică să fac cât de multe lucruri pot pentru a-i ajuta pe miri să aibă o zi care să își pună amprenta în tot. Și totul pornește de la invitațiile de nuntă. Am deja o agendă cu foarte multe invitații desenate pentru multe tematici de nuntă. Pentru că vreau să ofer UNICITATE.

Gravator laser minune

Și de curând am descoperit că aș avea nevoie doar de un Gravator laser pentru a-mi extinde activitatea și a oferi clienților mei și invitații de nuntă, meniuri sau numere personalizate. Fără a fi nevoită să apelez la alți colaboratori. Am găsit și modelul pe care îl vreau la cei de la BodorModelul ales este acesta BCL-1006XUF  și este un gravator laser de dimensiuni medii. Este perfect pentru ce am eu nevoie.

BCLX2H-300x210
Sursa: Bodorlaser.ro

Adică să fac invitații personalizate pentru mirii cu care colaborăm, să îmi fac eu cărțile de vizită fără să apelez la altcineva, sau chiar să fac alte lucruri personalizate. Aș  face tăblițe mici din metal pentru a le pune în cupola de sticlă împreună cu trandafirii criogenați pe care îi fac, aș face gravuri pe piele pentru cutiile cu flori. Ce frumos este să gravez inclusiv pe lemn pentru a folosi lemnul în cadourile personalizate pentru bărbați. Inclusiv pentru invitațiile de nuntă ce frumos ar fi să fac ștampile personalizate pentru a ștampila plicurile.

Oferă cadouri personalizate

Am atât de multe idei în minte și totul este posibil cu acest gravator laser minune. Pentru că acesta poate grava ștampile, piele, materiale plastice, hârtie și cărți de vizită, materiale textile, metale, lemn, piatră sau granit. Ideea de la care a pornit afacerea mea este că fiecare om este unic și atunci nunta trebuie personalizată astfel încât să te reprezinte. La fel și cadourile, trebuie să te gândești întotdeauna la persoana căreia îl oferi. Tocmai de aceea, un cadou unic va impresiona și va rămâne în suflet pentru totdeauna. Un mesaj personalizat pus în această cupola va emoționa cu siguranță destinatarul.

trandafir-nemuritor-roz-1-no-logo.jpg
Sursa foto: arhivă personală

Și pentru că  vorbeam  și de ștampile, tocmai mi-am dat seama că eu am pierdut-o pe a mea, cea pentru firmă. Dar nu mă stresez pentru că o să comand imediat alta la cei de la Colop România. Am mai apelat la ei și sunt promți , ștampilele sunt de calitate bună , iar prețurile sunt foarte bune.

Un gravator m-ar ajuta să fac o grămadă de cadouri interesante și frumoase, așa că va fi cu siguranță una din investițiile viitoare pentru afacerea mea.

signature (1)

Acest articol a fost scris pentru Superblog.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s