Un BMW vă rog

BMW- Pentru plăcerea de a conduce

Sunt pasionată de mașini de mult timp, permis am doar de 8 ani. Pentru că am făcut școala doar când am avut și ce să conduc. Îmi plac mașinile tip limuzină, negre, puternice și sportive. Îmi plac mașinile elegante. Iar modelul meu preferat de la BMW, vă spun acum: BMW M5 cu xDrive M. O adevărată bestie de 600 cai. Da, ați citit bine, 600 de cai putere, pentru că îmi place adrenalina. De ce M 5? În primul rând, nu suport de nici un fel mașinile mici și nici cele break. Plus că BMW M5 este o mașină în care încape o familie.  Culoarea ar fi negru Sapphire, cu jante de 19″ negre și cu piele Nappa neagră. Cu park assistent, cu sistem ConectedDrive, cu sistem 360.

cq5dam.resized.img.1185.large.time1522739034453
Sursa: BMW.ro

Da, așa ar fi mașina perfectă.  Elegantă, dar în același timp sportivă. Cu transmisie M septronic în 8 trepte automată. Septronic adica are padele pe volan pentru un condus de plăcere, la un drum lung când vrei să simți plăcerea condusului. Te ajută nu mult, ci foarte mult cutia automată, dar pentru călătorii mai lungi aș vrea padele pe volan. Pentru CĂLĂTORII PLINE DE ADRENALINĂ. Pentru ca M5 ajunge de la 0 la 100 km/oră în 3.4 secunde. Cred că asta spune totul.

„Noul BMW M5 cu xDrive M se conduce ca un model cu tracţiune spate – dar cu şi mai multă putere de propulsie.”

Frank van Meel, Preşedinte Consiliu director BMW M GmbH.

cq5dam.resized.img.1680.large.time1522743324385
Sursa: BMW.ro

O mașină pur și simplu uimitoare

O adevărată bestie. Nu știu voi cum sunteți dar eu am foarte mare grijă de lucruri în general. De mașină în special. Bmw-urile sunt mașini de lux, așa cum știm cu toții. Dar nu sunt ieftine deloc.  Adică, bestia de 600 de cai, un BMW M5 pornește de la 120 mii de euro. Și când dai atâția bani pe o mașină, nu te joci cu întreținerea ei. Deci în momentul în care trebuie schimbat ceva la ea, TREBUIE cumpărate doar piese originale BMW.

cq5dam.resized.img.1185.large.time1522739023950
Sursa: BMW.ro

Pentru a prelungi cât mai mult viața acestei bijuterii TREBUIE făcute reviziile doar la dealerii autorizați. Nici nu se pune problema altfel, adică nu ne jucăm cu așa ceva. Nici măcar cu un filtru de aer sau polen, sau un schimb de ulei. Dacă nu cumpărăm  ulei original BMW din locuri specializate riscăm să facem mai mult rău mașinii decât bine, te poți trezi că începe să se înnece motorul când îți este lumea mai dragă. Așa că pentru o asemenea mașină eu nu aș risca absolut nimic.

Putere desăvârșită

O mașină atât de puternică are nevoie de frâne pe măsură. Așa că atunci când simți tu ca și șofer că nu mai sunt prind cum ar trebui , adică nu te mai simți în siguranță când calci pedala de frână , este cazul că cauți piese de BMW de la eXclusiv OEM. Nu este de joacă cu o mașină care are 600 de cai. Dacă mașina asta poate accelera atât de bine, adică atinge 100 km/oră în 3,4 secunde, atunci ea TREBUIE să și frâneze bine. Așa că folosește pentru siguranța ta și a celor din jur doar accesorii originale BMW.

cq5dam.resized.img.890.medium.time1524560355624
Sursa: BMW.ro

Atenția la detalii

BMW este recunoscut pentru atenția la detalii. De la interiorul absolut superb, cu BMW ConectedDrive, sistem care te ajută să folosești mașina inclusiv pentru a răspunde unui e-mail sau a viziona un film, la exteriorul magnific cu bara față agresivă și farurile bestiale. Inclusiv atunci când trebuie  să schimbi un far, sau un bec la portbagaj caută piese OEM BMW. Pentru a fi sigur că alegi doar ce este mai bun pentru bijuteria ta. Pentru că un BMW M5 trebuie întreținut ca o bijuterie și tratat doar cu ce este mai bun pe piață. Și aceștia sunt cei de la eXclusiv OEM, singurul magazin specializat în piese și accesorii originale BMW cu livrare din stoc, atât online cât și offline. Așa că nu ezitați să îi contactați!

exclusivOEM_patrat-300x300
Sursa: exclusiv OEM

 

Acest articol a fost scris pentru Superblog.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s