Cumpără online, chiar și materiale de construcții

Îmi amintesc și acum cum discutam eu și Cristi înainte de nuntă, acum 8 ani despre căsuța noastră, imaginară pe atunci. Dar eram tineri și visam la o casă cu grădină, cu un gazon tuns perfect, cu grătar în fiecare sâmbătă….. Visam, la o casă cu etaj, eu de mică visam să am când voi fi mare o casă cu etaj. Nu știu de ce îmi plac așa mult scările pentru că oricum sunt o împiedicată :)). Dar na, visul meu e visul meu, care acum….mulți ani mai târziu a devenit realitate. Avem căsuța noastră, pe pământ, cu gazonul tuns perfect săptămânal, cu grătarul pe terasă, cu terasa unde stăm seara la un pahar de vin și admirăm apusul. Apusuri pe care eu le ador la casa noastră. Dar cred că am visat destul.

Am cumpărat casa acum 5 ani la stadiul de semifinisat. Și încă mai avem 2 -3 chestii de făcut în interior, un dulap, un bar…poate ne plictisim de una alta și mai schimbăm, vedem noi. Ce nu am luat noi în calcul este că la o casă nu termini niciodată ce ai de făcut. Ai terminat interiorul, treci la grădină, ai făcut și asta dar stai că te gândești ia să fac un garaj. Apoi deja au trecut ani buni și deja te plictisești de ce ai făcut primele lucruri ărin casă și te gândești să le renovezi. Așa că ai nevoie de bani continuu.

Noi acum am început căutările pentru amenajarea terasei și a garajului. Și i-am găsit pe cei de la vindem-ieftin.ro , care au prețuri foarte bune pentru că ei sunt practic o casă de comenzi, un broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții.  Nu au marfă pe stoc și nu au costuri de manipulare a produselor și, implicit, pierderi sau transport.

Ce îmi place mie la ei este că o gamă variată de produse. Adică noi am găsit aproape tot ce aveam nevoie pentru garaj și pentru terasă. Am găsit uși de garaj și piatră naturală pentru terasă și scări.

Și un lucru foarte tare este că dacă filmezi când ți se livrează produsele și le trimiți lor filmulețul poți beneficia de o reducere. Trebuie să faci o recenzie video și să o trimiți lor. Noi comandăm foarte mult online, pentru noi este cea mai ușoară și simplă metodă. După 5 ani în care am lucrat cu mai mulți meșteri, ne-am cam săturat. Ba mă puneau să cumpăr materiale la ochi și jumate îmi rămâneau mie, ba calculau prea puțin și făceam 3 drumuri la magazin. Și în plus…tot timpul materialele erau mai scumpe decât spuneau ei inițial. Păi …nu am găsit de unde am luat eu acum un an, dincolo era mai scump și faze de genul.

Și suntem în era tehnologiei, noi cumpărăm online foarte mult și îndemn multă lume să facă la fel. E mai ușor, mai rapid, dacă ceva nu este în regulă se poate returna, plus că sunt descrise foarte în detaliu produsele așa că nu sunt surprize. Așa că orice ai de construit sau de renovat te invit pe site-ul celor de la vindem-ieftin.ro pentru că au tot ce ai putea avea nevoie. Nu este nevoie să mergi în 4-5 magazine pentru câteva lucruri.

Mie mi-a rămas gândul la piatra naturală de pe site, au câteva modele grozave care ar merge perfect într-o casă modernă. Un perete din piatră luminat frumos schimbă total orice încăpere. Noi avem unul gri și este perfect.

Probabil anul viitor vom inchide și garajul așa că până atunci studiem piața. Trebuie să fie o ușă cu rulou, este singura care s-ar potrivi și trebuie să mai studiem pentru sistemul de închidere cu telecomandă. Până atunci vă doresc și vouă spor la cumpărături și renovări.

USI-DE-GARAJ-RULOU

Vă pup cu drag!

signature (1)

Articol scris pentru Superblog.

Poze preluate de pe site-ul vindem-ieftin.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s