Gătesc… în bucătăria mea de vis

Așa cum știți, după câte rețete pun pe blog, îmi place foarte mult să gătesc. Ador să gătesc dulciuri, fel și fel de prăjituri. Și îmi ies foarte bune, fără modestie, prietenii știu. 😊 Stau la casă de câțiva ani și amenajarea bucătăriei a fost printre primele lucruri pe care le-am făcut.

A fost pentru noi o adevărată plăcere pentru că ne place la amândoi să gătim. Și am hotărât foarte rapid ca bucătăria să fie in verde și negru, în stil modern. Mobila am făcut-o la comandă aşa că este exact pe gustul nostru, utilată cu de toate. Este o adevărată plăcere pentru noi să gătim, în week-end avem chiar un obicei şi anume Cristi face felul principal şi eu pregătesc desertul. De obicei sâmbăta şi duminica avem timp şi facem ceva mai deosebit şi care ar lua prea mult timp în timpul săptămânii. Chiar cumpărăm multe cărţi de reţete şi ne place să gătim chestii diferite, încercăm lucruri noi. 25-45-067_11-300x300

Şi cum îmi place să gătesc foarte mult, îmi place şi mai mult să cumpăr articole necesare în bucătărie: farfurii, căni (ador cănile, niciodată nu am suficiente), boluri şi tăvi sau ustensile pentru deserturi. Vă spuneam că îmi plac dulciurile şi să le fac şi să le mănânc. Aaaa…şi ne mai plac paharele. Avem diferite seturi pentru martini, vin, suc, tărie… ne place să avem de toate ce să mai lungim vorba.

Sunt abonată la newsletter-ul celor de la Somproduct de vreo 2 ani şi ador cât de multe chestii faine au. Eu i-am descoprit acum 2 ani când căutam saltea pentru dormitor. Am fost la ei în showroom şi ne-au impresionat. Şi ne place atât de mult salteaua încât am luat şi pentru patul Adelinei acum un an. Şi au foarte multe lucruri faine, de la masă şi scaune la pahare şi veselă. Am intrat pe site-ul lor la articole de bucătărie şi credeţi-mă nu m-aş putea hotărâ la doar 2-3 articole, nu am şanse, sunt chestii superbe.ice_3__4-300x199.jpg

narvik_chairs-248x300

Am găsit atât de multe modele de scaune de bar, pentru viitorul bar pe care urmează să îl amenajăm între bucătărie şi living, că nu pot decide. Ce îmi place foarte mult la ei este stilul simplist, scandinav, nu au chestii super încărcate, kitchoase. Tocmai de aceea am găsit foarte multe articole pe care le-aş pune acum în coş dacă bugetul mi-ar permite. wmf-cutlery-set-stratic-cromargan

Dar cum visele sunt gratuite, dacă ar fi să renovăm bucătăria aş vrea să fie toată gri cu alb. În primul rând pentru că nu avem geamuri acolo unde sunt dulapurile şi blatul de lucru şi lumina este cam slabă. Dar mă rog, asta s-a rezolvat cu o bandă cu leduri care îi dă un aer cool şi  futurist bucătăriei. Şi motivul numărul 2 ar fi că ador griul, este elegant, simplu şi se asorteză cu orice. Am găsit pe site-ul lor aceste 2 poze care mă duc deja cu gândul la Crăciun şi la o renovare…peste muult timp :)) .

WMF-1-707x500WMF_Xmas_Trenner_feierlichesAmbiente_einzigartigeMomente_1170x286-1024x250

Dar că veni vorba de Crăciun, cred că de aici îmi voi face un mic cadou. Pentru că îmi pregătesc meniul din timp şi desertul pe care îl fac, sau deserturile, cu siguranţă voi avea nevoie de o nouă tavă pentru cuptor. Şi ne tot gândim de o vreme să ne cumpărăm un set de cuţite noi, bune, şi am găsit câteva. Îi arăt şi soţului şi vedem cu ce ne cadorisim.

Vă îndemn şi pe voi să vă faceţi cadouri frumoase din când în când, chiar dacă sunt pentru casă. Dacă vă aduc bucurie e tot ce contează!

Vă pup cu drag!

signature (1).png

 

Articol scris pentru SuperBlog.

Poze preluate de pe site-ul Somproduct.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s