Găsește timp pentru citit

Așa cum spuneam și în articolul anterior, voi posta recomandările mele pentru cărți. Astăzi este la Cluj prima zi oficială de toamnă, adică din aia cu frig serios și ploaie mocănească. Pentru că…. eu fiind foarte friguroasă, la mine a început toamna de vreo 2-3 săptămâni. 😂 So… e timpul perfect pentru a începe o carte bună seara… la un pahar de vin și cu o pătura fluffy.

Mie îmi place mult să citesc și sunt extrem de mândră de faptul că l-am convins și pe Cristi al meu că e o adevărată plăcere cititul. Gusturile noastre sunt foarte diferite but i don’t care. A descoperit ce înseamnă să te prindă o carte și să te dezlipești cu greu de ea.

Timp pentru citit. Recomandari carti
Timp pentru citit. Recomandari carti

Încep prin a vă recomanda o carte pe care am citit-o în doar 3-4 zile în concediu, deși are 406 pagini 😁 Este un roman modern scris de Sophie Kinsella și se numește „Viața mea nu chiar perfectă”. Am citit și altele scrise de aceeași autoare în liceu și mi-au plăcut mult. Îmi place foarte mult că este despre ziua de azi, nu un roman din 1800 toamna. Plus că este o poveste de dragoste cu de toate și te face să și râzi. Big 10+ Link aici către ea de pe elefant.ro .

Timp pentru citit. Recomandari carti
Timp pentru citit. Recomandari carti

Următoarea pe listă este scrisă de Mirela Retegan. Cine are copii sigur știe de Gașca Zurli și de ea. Am cumpărat-o printre primii, e cu semnătura ei 😋 și se numește „Astăzi este despre astăzi”. Este o autobiografie a ei dar scrisă într-un mod pozitiv și este o plăcere să o citești. Te poți identifica foarte ușor cu ea pentru că a trăit și trăiește în România și a trecut prin multe momente și întâmplări până să ajungă unde este azi. Cartea o găsiți aici de pe elefant.ro sau pe emag.ro, link aici.

Timp pentru citit. Recomandari carti
Timp pentru citit. Recomandari carti

Și ultima recomandare pentru moment este „Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor” și autorii sunt Simona Tache și Mihai Radu. Am comandat-o pentru că mi s-a părut amuzant titlul și așa este și cartea. Practic sunt povestite diferite aspecte ale vieții din perspectiva unei femei și a unui bărbat. Ce nu mi-a plăcut, dar am trecut cu vederea este faptul că sunt povestioare scurte care parcă se tot întrerup. Și la un moment dat devin puțin plictisitoare. Dar este distractivă pentru că vezi 2 puncte de vedere asupra problemelor de zi cu zi. Go for it here 😊

Timp pentru citit. Recomandari carti
Timp pentru citit. Recomandari carti

Noi comandăm în general cărțile de pe elefant.ro sau de pe emag.ro. Au cele mai bune prețuri. Vor mai urma articole de genul așa că stați pe aproape. And don’t forget: reading is sexi. 😊

Mă găsiți și pe instagram @florinakrisch sau facebook @florinakrischblog

Vă pup cu drag și vă doresc o toamnă cu multe cărți bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s