Noi începuturi…

A venit toamna așa că m-am gândit că ar fi cazul să mă confesez puțin. Cu ce planuri și gânduri am pentru viitor. Am început acest blog din pasiune, ca un fel de jurnal de călătorii. Apoi am descoperit că tot mai multă lume începe să îmi ceară rețete, în special pentru prăjituri. Mnah… știu să fac prăjituri bune, și sunt și modestă pe deasupra :))

Apoi mi-am dat seama că ar fi utile și ce produse folosesc pentru skin-care și machiaj. Acum mă gândesc să îndemn lumea să citească, să descopere sau redescopere plăcerea de a citi o carte bună. Urmează un articol cu recomandări de cărți citite și părerea mea. Ma gândesc ca cel puțin o dată pe lună să scriu pe blog despre ce cărți am mai citit.

Ideea este că acum, dupa o vară fff plină pentru mine, am avut și vacanțe…dar muult prea scurte, vreau sa fiu mult mai consecventă pe blog. Să postez de 2 ori pe săptămână și să mă organizez mult mai bine.  Eu am idei de articole pe care urmează să le scriu dar vreau să știu și părerea voastră. Așa că aștept cu drag mesajele voastre aici sau pe pagina mea de instagram. Apropo, follow me 🙂

In altă ordine de idei, eu am avut o vară frumoasă, dar plină de muncă. Dar sunt în plan multe proiecte noi așa că nu am prea mult timp de odihnă. Adelina mea a început grupa mare la grădiniță și sunt foarte mândră de domnișoara în care se transformă. Dar eu îmi dau seama că așa repede trece timpul…parcă zboară. Așa că am de gând să fac cât de multe pot, ca să nu am regrete mai târziu. Avem și o bebelină mica în familie, micuța pisicuăa Ella, pe instagram apare în insta story-uri mai mult :). Se înțelege foarte bne cu Tasha, sunt 2 scumpe.

Așa că ăa mulțumesc tuturor celor care mă susțineti și mă încurajați să continui. Inseamnă enorm pentru mine fiecare încurajare și fiecare părere pe care mi-o cereți.  De aceea continui să fac asta, pentru mine și pentru voi.

Vă pup cu drag și vă doresc o toamnă bogată în amintiri frumoase!

signature

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s